michoa Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 pany napiszę szybko bo mnie sranie naciera i nie mam czasu się rozpisywać bo się boję że nie zdążę 17-18 off road red bull w bełchatowie , ja sobotę bardzo chciałbym ale chyba mnie w homonto zakują , ale niedziela jestem na 10000% nie wiem jeszcze czym i o której może po pedalsku kaszlakiem jak będzie bardzo brzydko a jak ładnie chyba sedesem kto się jeszcze wybira ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 pany napiszę szybko bo mnie sranie naciera i nie mam czasu się rozpisywać bo się boję że nie zdążę 17-18 off road red bull w bełchatowie , ja sobotę bardzo chciałbym ale chyba mnie w homonto zakują , ale niedziela jestem na 10000% nie wiem jeszcze czym i o której może po pedalsku kaszlakiem jak będzie bardzo brzydko a jak ładnie chyba sedesem kto się jeszcze wybira ? Będę od piątku, jakbyś chciał wejściówkę na paddock to daj wcześniej znać, postaram się coś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 hehehe spoko dzięki, tobie piwo za termos chyba wiszę więc się nie pokażę :D :D :D a na poważnie to nie trzeba aż na paddock tymbardziej że ja chyba też z grupą będę :D ale spiknąć się i poznać jak najbardziej jak wyklaruję jakieś szczegóły to będe się odzywał :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Też myślę się wybrać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ja będę z żoną w niedziele, michoa numer mi wyślij, myślę że niwy i PZW też z nami pojedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Też myślę się wybrać.Ja sobie mysle dosc intensywnie wrecz ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To teraz trzeba przekuć myśli w czyny ;) Ktoś zna jakieś fajne miejsce skąd dużo i dobrze widać? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 To teraz trzeba przekuć myśli w czyny ;) Ktoś zna jakieś fajne miejsce skąd dużo i dobrze widać?Z Helikoptera :D - i znow trzeba zagaic z Putinem ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 No ja nie mam takich dojść ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ogólnie to mało tam widać, michoła mówił że na pierwszej edycji było więcej do łażenia :) zobaczymy co w tym roku wymyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Ogólnie to mało tam widać, michoła mówił że na pierwszej edycji było więcej do łażenia :) zobaczymy co w tym roku wymyślą. na pierwszej edycji był klimat amerykańskich plebskich zawodów na wydmach -na eliminacjach krosy latały na kole między ludźmi , szedłeś sobie gdzie chciałeś z bro czy tam pałą żeby kogoś wyeliminować nieuczciwymi środkami( sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie ) , pełno dupencji , pogoda dopisała , było przejście dla pieszych przez środek trasy więc mogłeś metę obejrzeć z lewej i prawej, ofkorz bez stresu mogłeś chodzić po całm torze , ochrona się tylko wku**iała jak łaziłeś po trasie a pozatym full wystosunkowanie ...... dla motocykli był bezpłatny parking pod samym wejściem, motocykliści tworzyli kolumny zapierdalających pod prąd siewców zgłady i utraty dziewictwa więc na moto jak ktoś wyjechał za pięć dwunasta to i tak miał duże szanse dojechać na czas , posiadacze puszek stali natomiast w korkach jak po kiełbasę za komuny i wielu nie zdążyło nawet na finisz zaparkować auta i dotrzeć....... rok temu zrobili klimat lądowania statku kosmicznego -teren dla bydła wygrodzony barierkami , jak nie przyjechałeś o 6 rano zaklepać miejsce przy barierce to nawet start lepiej było obejrzeć na youtube bo widać było kolorowe punkty i tumany kurzu, próba przekroczenia barierek ? milicja brała jak pyskowałeś , wpadał janusz z bristolu i za flaki wypad za teren......... wejście ? jak na sylwester miejski w dużym mieście , zakaz brania pił łańcuchowych więc twój faworyt musiał wygrać uczciwe , mks co wolno było wnieść to pół litra wody mineralnej i trzepali plecaki, oczywiście z bezpieczeństwem miało to tyle wspólnego co stan techniczny pojazdów michoa -kupić piwo można było na terenie....... w efekcie pogoda się wku**wiła że z bronksem nie wejdzie i co 1.5 min intensywne lało , wiało jakby się cały bristol powiesił , burze piaskowe szalały aż buzia bolała , frekwencja kiboli była słabsza i ogólnie lipa w tym roku obstawiam że ze względu na zagrożenie brudasami walącymi kozy , z wejściem lepiej nie będzie trzeba jak z dyskoteką za młodu -nawalić się przed ....... rok temu byłem tylko na finale , 2 lata temu na eliminacjach i finale , w tym roku dam radę chyba tylko na finał o ile dojadę :( obt pogoda dopisała rok temu była naprawdę niemożliwa , był to jeden z nielicznych razów kiedy pojechałem samochodem i nie żałowałem , w drodze powrotnej lało że wycieraczki na 2 nie wyrabiały jak miras na odwyku , zimno było jak w kieleckim , szczerze to nawet do samego końca nie byłem , dosyć miałem gapienia się w kolorowe punkciki dostając piachem z burzy piaskowej po oczach ... Edytowane 1 Września 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 W który dzień warto jechać ? Są jakieś stoiska z gastro aby zabić głoda ? W sobotę niby od 11 ale ile wcześniej warto tam podjechać samochodem ? To z browarem się nie wejdzie ? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 W sb masz kwalifikacje ( ponoc az takich tlumow nie ma)W nd wyscig 500 zawodnikow puszczanych w grupach po 100. Z tego co mowia dobrze byc duzo wczesniej zeby nie utknac w korku tuz przed celem - 9 ? (nd) Alko mozna ewentualnie wniesc we krwi ;) a buda z jakims jedzeniem pewnie bedzie Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 w sobotę 2 lata temu to było wręcz wymarłe -samochodem podjechałeś pod samą miejscówkę bez napinki , co innego w niedzielę , w niedzielę najlepiej jechać od kleszczowa i auto na cpn zostawić , od kaliska czy tam od kamieńska zawsze jest kilkukilometrowy korek ..... budy z żarciem i browarem są , rok temu ni wpuszczali w niedzielę z szklanymi butelkami........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Zgłaszam obecność w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi