cypek41 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zxr 400 ma 4 cylindry i cos kolo 65km :P a te rury to wiem że w jednym modelu sa tylko atrapą a w drugim to maja jakąs funkcje chłodzenia czy coś takiego nie weim dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalOlsztyn Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 RafalOlsztyn jezeli mowisz ze w necie jest wiecej ofert niz w gazetach motocyklowych to wielki respect dla ciebie :P moim zdaniem jest. Tylko, ze mi chodzi glownie o zagraniczne stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 To co np.dekiel do motorka bedziesz kupowal na ebay.de albo innej stronce gdzie na czesc bedziesz czekal dlugoo i za transport zaplacisz kilka razy wiecej niz za dana czesc.Fakt faktem ze zagranica jest taniej ale tylko jak ci sie trafi okazja.Bo podliczajac wszsytko to naprawde niejest asz takie tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Heh gadanie... jak sie chce to sie czesci znajdzie nawet na ebay.de. Ja kupilem tam amora od mito evo za ktorego u nas w PL chca ok 250-350zl duzo taniej. Jak sie komys chce ruszyc dupe to znajdzie. wystarczy telefon i troche wolnego czasu. Jak juz sie ma moto do ktorego trzeba czesci to sie znajdzie predzej czy pozniej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 predzej czy pozniej.prędzej czy później do wszystkiego znajdziesz części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 coprawda zakonczona ale z takich wiele czesci znajdziesz:http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=75131358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 WitamCzęści do tego modelu jest troszke jak sie poszukahttp://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=82649073Co do tej Kawy to faktycznie wyglada na nie przerabiana lub czacha byla wymieniona na jakąś tuningową. Z tego co pamiętam nie jest tez oznaczona jako zxr 400 ale zx4r wiec moze to jakas wersja np na rynek japonski.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 polecam Kawke ZXR 400 jak najbardziej.. z czesciami nie ma problemu.. tyle ze najlepiej kupic ladna i serwisowana (drozsza) sztuke bo ciezko doprowadzic zajechana do porzadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Z tego co pamiętam nie jest tez oznaczona jako zxr 400 ale zx4r wiec moze to jakas wersja np na rynek japonski.Pozdrawiamyyyy .......z tego co pamiętam to zxr 400 i zx4r to jedna mańka jest.A więcej info jest na http://www.scigacz.pl/Uzywane,Kawasaki,ZXR...XR400,1683.html warto poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need4speedgirl Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 witam, tak mnie ten problem zaintrygowal ze wrzucilam pytanko na niemiecka stronke zxr 400 i moje przypuszczenia sie potwierdzily :D Fabrycznie KAZDA! zxra ma te rury , tak wiec kanzel musial byc przebudowany i pomalowany. ale wierz mi znam to z autopsji ze lakier mozna dobrac idealnie i nie poznasz ze moto jest malowane. ja sama sie tak nabralam. kupilam i dopiero jak zdjelam owiewke to zobaczylam ze pianka ktora przylega do plastiku taka gabka byla prysnieta tez na zielono co w oryginalnych jest czarne. i sie okazalo ze jedna strona juz byla wczesniej lakierowana... ale kupuj bo sprzet jest tego warty, a co do czesci to nie podzielam tu zdania niektorych, ze ciezko zdobyc, w Polsce ogolnie jest ciezko cokolwiek do motocykla zdobyc, ale za to ebay.de jest na ktorym jest wiecej niz tego potrzebujesz! :twisted: a tak przy okazji: jesli macie problem z czesciami to walic do mnie, studiuje w Berlinie i z mila checia za niewielka prowizja podejme sie znalezienia i sprowadzenia zwlaszcza tych nietypowych, czy to ze szrotu czy z ebay.de! czesto wychodzi to duzo taniej niz w Polsce. pozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Cześć, szukam wszystkich informacji na temat tego motocykla, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZXR400,w,uzytku,1683.html Milego czytania :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 czy tak trudno poszukać w archiwum ?! http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...highlite=ZXR400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Witam,Chcialem zapytac forumowiczow o ten model? zastanawiam sie czy 600 nie jest jednka dla mnie za mocna...i pomyslalem o tym modelu. Jak jego trwalosc silnikowa? jak wyglada sprawa zawieszenia? Mocne-slabe strony...bede wdzieczny za wypowiedz osob ktore jezdzily lub posiadaja ten model...jak nie to jaka alternatywa?w sumie to chyba nie bardzo sie znajdzie cos podobnego w 400..bardzo dziekuje za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 najwiekszą wadą tego modelu jest jego bardzo mała popularność i co za tym idzie mala dostępność i wymienność części. Poza tym bardzo trudno znaleć moto dobrze utrzymane (ten model wymaga ostrego kręcenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi