karolMTX80r2 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Siemka. Mam takie pytanie, czy jak bede swoim Mtx ruszał z 2 biegu normalnie to coś się może stać w silniczku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Silnik jak silnik, ale sprzęgło mozesz skończyć, od ciągłego ślizgania się na nim... Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A jaki jest sens ruszania 80 2T z drugiego biegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A jaki jest sens ruszania 80 2T z drugiego biegu?Mniej wahlowania do setki ??? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 jak bardzo musisz sie wyrozniac to probuj.mozliwe to jest, tylko po co?widze tylko jedno logiczne wytlumaczenie : uszkodzona jedynka a dojechac trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Chodzi o to ze mam silnik troszke po przeróbkach i na torze nie wygodnie startowac mi z jedynki, a z dwujki mam duzo lepszy start, tylko boje sie ze cos moze sie stac ze skrzynią A jaki jest sens ruszania 80 2T z drugiego biegu? Moze to jest 80 2t ale przyspieszeniem i moca dorównuje cr 80 gdzie silnik jest bardzo wysilony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Moze to jest 80 2t ale przyspieszeniem i moca dorównuje cr 80 gdzie silnik jest bardzo wysilony ciekawe :D to co ty tam zrobiłeś bo cr ma pod 28KM a mtx ma 10 ...... Chodzi o to ze mam silnik troszke po przeróbkach i na torze nie wygodnie startowac mi z jedynki, a z dwujki mam duzo lepszy start, tylko boje sie ze cos moze sie stac ze skrzynią prawda jest taka że jak startujesz z klamy to w zasadzie czy jedynka czy dwójka tak samo dostaje po dupie skrzynia i sprzęgło a z 2 jest wugodniej i szybciej i lepiej jak atakujesz podjazdy ..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Czyli to znaczy ze moge ruszac ale skrzynia dostaje i sprzęgło:(. To oznacza ze musze sie przesiasc na cos co pozwoli mi ruszac z dobra mocą bez strzału. Dzieki za odpowiedzi:) pozdrawiam. A w razie w to moge napisac co tam jest zrobione ze ma tak podobna moc do cr😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Jedynie swap z cr może mtx-a zbliżyć mocą do cr-ki :p jal sie ścigasz to pewnie że startuj z 2 każdy Ci to powie, a zużyciem szczególnie sie nie przejmuj ten sport niestety polega na tym, że nie ma nic za darmo... A jak szkoda Ci sprzęgła , albo skrzyni to wbij 5 i kręć oberki po lesie tylko koniecznie po równym żebyś redukować nie musial... Edytowane 27 Lipca 2016 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Znaczy nie szkoda mi, ale tak przemyslalem ze szkoda silnika w tak małym enduro na torze do hard enduro katować. Sprzedac to w pi*du i kupie ttr 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Do hondy jest pełno kitów tuningowych ala tłok fi 54 , gaźnik 26 do tego szeroka membrana na karbonie i dyfuzor pro i honda lata prawie jak wyczyn . Edytowane 29 Lipca 2016 przez Spaliniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 szkoda silnika w tak małym enduro na torze do hard enduro katować. Sprzedac to w pi*du i kupie ttr 600. ttr-ka tej pojemności do hard enduro jest moim zdaniem za ciężka.Dodatkowo przesiadka z mtx-a na taką krowe i jazda w hardzie będzie dla Ciebie sporym wyzwaniem Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Do hondy jest pełno kitów tuningowych ala tłok fi 54 , gaźnik 26 do tego szeroka membrana na karbonie i dyfuzor pro i honda lata prawie jak wyczyn . No to żeś zgadł :) A na ttr mysle dalbym rade spokojnie. Moc ma chyba podobną do BMW gs 650. Dala mnie ciezkosc nie ma znaczenia. Sam codziennie chodze na silownie i mysle ze troche pary jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 ttr 600 na tor to jakieś sado macho już lepsza ta cr80 byłaby bo lżejsza...... A jak szkoda Ci sprzęgła akurat motocyklowe sprzęgło mokre jest zauważyłem bardzo mocne szczególnie w piździkach 90% jakich spotykam spalonych to wynika z złej regulacji linki i faktu że gościu dzidował na półsprzęgle o tym nie wiedząc takto to jest prawie nie do zakatowania Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi