TomaszKoo Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 zawiecho Po serwisie.Wymienię oponę, ale na razie nie mam okazji pojeździc. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 przod czy tyl ? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Przód.W sumie wszystko proste, sprawdzone.Została tylko opona ewentualnie coś w środku w zawieszeniu. Edytowane 27 Lipca 2016 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Tak sobie myślę, że jest jeszcze wariant pękniętej sprężyny. Ale raczej nadal obstawiam oponę. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Głupie pytanie: A kierownica się tak nie zachowuje, gdy opona zaczyna tracić przyczepność? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Nie, wtedy idziesz stylem shermana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Znaczy w off-road? :) Edytowane 29 Lipca 2016 przez _Ra_ Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 mniej wienyj : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 He he czyli przyczyna gleby ta sama co moja :)Jak sie ma szczescie to motocykl nie idzie w kozly a jak sie ma pecha to nawet przy malej predkosci sprzet wali takie kozly ze nie ma co zbierac :)Kiedys na wejsciu w start mete puscil mi przod a motocykl na jednym boku dojechal do polowy zwiru i sie zakopal .Uszkodzen praktycznie nie bylo ,ale jak wiadomo nie zawsze czlowiek ma takie szczescie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mi efka kiwała głową w złożeniu jak za ciasno główkę ramy dokreciłem Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opona przednia, po wymianie jest ok. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 B-) dobra nowina. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi