Boanerges-Jastrząb Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Tradycyjnie i w tym roku w imieniu CKM Boanerges zapraszam do Motowioski w ramach Woodstock 2016.Ci co byli wiedzą czego się spodziewać, ci co nie byli niech pytają forumowiczów co byli :-)Można też popatrzeć na foty i filmy z lat ubiegłych na naszej stronie Fb https://pl-pl.facebook.com/Boanerges.Poland/Jak widzicie w tytule termin Woodstocku został zmieniony ze względu na Światowe Dni Młodzieży by dwie tak duże imprezy nie pokrywały się. W tym roku spotykamy się 2 tyg wcześniej czyli 13-17.07Rejestracja ruszy coś ok środowego popołudnia. Można przyjechać wcześniej ale ze świadomością braku infrastruktury zlotowej i ochrony terenu.Miejsce te samo co rok temu czyli wjazd od ul. MilenijnejWjazdówka tak jak rok temu czyli 40/30złJeżeli ktoś na szybko chce mieć odpowiedź na pytanie proszę pisać do mnie na maila [email protected] ( w odróżnieniu od forum zaglądam codziennie )lub dzwonić 661 39 77 59 Jastrząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boanerges-Jastrząb Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Od tego roku można rejestrować się on-line co pozwoli uniknąć kolejki do rejestracji na miejscuhttp://boanerges.pl/sklep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 jak to jest z tą kolejką? będzie osobna dla wcześniej opłaconych wjazdówek? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 A jak nie przyjadę motocyklem to też mogę wykupić miejscówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boanerges-Jastrząb Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 jak to jest z tą kolejką? będzie osobna dla wcześniej opłaconych wjazdówek?Po opłaceniu wjazdówki on-line dostajesz maila z rezerwacją. Wydrukowany jest przepustką do wjazdu na teren motowioski bez stania w kolejce. Rejestrujesz się później ( by dostać opaskę ) gdy nie będzie kolejki, oczywiście nikt nie zabroni w niej stanąć :-) A jak nie przyjadę motocyklem to też mogę wykupić miejscówkę?Tak, jak będziesz miał ze sobą motocyklowy dowód rejestracyjny. Czy motocykl fizycznie wjedzie nie wnikamy :-)Jest to związane z ograniczonym miejscem jakie jest do naszej dyspozycji.Wielu nie motocyklowych woodstokowiczów wpada na pomysł by się zakwaterować w motowiosce, staramy się ten proceder ograniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_cbr Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Szukam po wielu stronach ale nic nie znalazłem. Jak wygląda sprawa z zostawieniem gdzieś stroju motocyklowego i kasku? Byłem na woodstocku już kiedyś i wszystko leżało w namiocie ale te przedmioty nie były jakieś wartościowe. Przyjazd motocyklem wygląda nieco inaczej. Nie powiem miałbym obawy przed trzymaniem rzeczy bez zabezpieczenia. Nawet darując sobie kombinezon na 600km w jedną stronę i tak pozostaje jeszcze kask... Ktoś sprawdza wyjeżdżające motocykle z parkingu, czy właściciel musi potwierdzić własność motocykla dokumentami czy można wypchać wszystko co się uda? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras82 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Szukam po wielu stronach ale nic nie znalazłem. Jak wygląda sprawa z zostawieniem gdzieś stroju motocyklowego i kasku? Byłem na woodstocku już kiedyś i wszystko leżało w namiocie ale te przedmioty nie były jakieś wartościowe. Przyjazd motocyklem wygląda nieco inaczej. Nie powiem miałbym obawy przed trzymaniem rzeczy bez zabezpieczenia. Nawet darując sobie kombinezon na 600km w jedną stronę i tak pozostaje jeszcze kask... Ktoś sprawdza wyjeżdżające motocykle z parkingu, czy właściciel musi potwierdzić własność motocykla dokumentami czy można wypchać wszystko co się uda? :| Na motowiosce są zasady zlotowe nie wódstokowe, Swój kask i ciuchy zostawiam w namiocie przez 5 lat nic nie zniknęło. Na pole jest bardzo ograniczony wjazd. Jeżeli ktoś bez opaski,,,,stop jeżeli ktoś kogo nie czaje szwenda sie przy namiocie moich znajomych ( z całym szacunkiem dla Boanerges), ale kop na ryj......i teraz jeżeli ktoś krzyknie, albo będzie miał podejrzenie ze ktoś lewy sie szwenda gdzieś 200 metrów dalej i może nawet zamierza coś zwinąć dalej polece....i kop na ryj........to motowioska na woodstoku ...nie na odwrót, edit , bo przyuważyłem że lecisz z kieleckiego. Ja śmigam z radomia w środe gdzieś koło 10.00, Przlot 140-160, tylko bo widze żeś cebrą, a ja swoje moto z profilowego dawno opilyiłem ( chociaz cebre tez miałem to wiem że wiecej niz 160 prze z dłużej nie uciągniesz), przelot pewnie w pare osób,,,,,ale to tylko kostrzyn to się zobaczy....jak co pisz, na miejscu nic ci nie zginie, Edytowane 25 Czerwca 2016 przez iras82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boanerges-Jastrząb Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 W motowiosce biwakauje ok 3 tys luda. Czy może się wśród nich trafić jakaś łajza, pewnie że może. Ryzyko że coś zginie jest dużo mniejsze niż na otwartym polu ale nie jest ono zerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Czegoś tu nie rozumiem:Boanerges = Chrześcijański Klub MotocyklowyWoodstock = Pacyfka (Upadek Chrześcijaństwa), Owsiak itd. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Czegoś tu nie rozumiem:Boanerges = Chrześcijański Klub MotocyklowyWoodstock = Pacyfka (Upadek Chrześcijaństwa), Owsiak itd.Nie no stary nie przeginaj , jeśli ktoś ma reprezentować chrześcijaństwo w sposób jaki robi to ten klub to ciężko o lepszych . Mówi to ateista , PiSowiec , użyszkodnik pola woodstokowego :D . "Pana" w czerwonych gatkach nie trzeba kochac żeby zrobić coś dla ludzi . Bywam nieczęsto a teraz doszły obiekcje związane z pomysłami śniadych "ubogacaczy" kulturowych :bigrazz: Co do kradzieży - kiedyś tam "zaje**ne" narzedzia znalazłem 2 lata później nad modułem zapłonowym , wpadły se głębiej . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boanerges-Jastrząb Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Czegoś tu nie rozumiem:Boanerges = Chrześcijański Klub MotocyklowyWoodstock = Pacyfka (Upadek Chrześcijaństwa), Owsiak itd. Zachęcam do lektury Nowego Testamentu, znajdziesz tam odpowiedź. Tak na szybko jeden z fragmentów:Gdy Jezus siedział w domu za stołem, przyszło wielu celników i grzeszników i zasiadło wraz z Jezusem i Jego uczniami. Widząc to, faryzeusze mówili do Jego uczniów: "Dlaczego wasz Nauczyciel jada wspólnie z celnikami i grzesznikami?" On, usłyszawszy to, rzekł: "Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają. Idźcie i starajcie się zrozumieć, co znaczy: Chcę raczej miłosierdzia niż ofiary. Bo nie przyszedłem, aby powołać sprawiedliwych, ale grzeszników"Ew. Mateusza 9.10-13 Ps. Pozdrawiam, też z Białegostoku :-) Edytowane 4 Lipca 2016 przez Boanerges-Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 czy w związku z ogrodzeniem woodstocku jako całości coś zmienia się w funkcjonowaniu motowioski? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Czy w piątek wieczorem lub sobotę do południa jest jeszcze szansa wbicia się na wioskę, czy już dupacycki? Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 sądzę, że w czwartek już może być tłoczno :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi