4jku Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Lubie grysik. Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Oni są gorsi niż cykliściOoo, wypraszam sobie. Proszę natychmiast rozpocząć procedurę przeprosin. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Byłem dzisiaj na małej przejażdżce K 125, musze stwierdzić że to taki mułek jest :D na pierwszych 3 biegach czyli do tych 70-80km/h jest zajebiście potem tylko namiętne oczekiwanie na upragnioną stówkę.Czyli typowe jak na 10km. Choć dziś udało mi się nawet pod lekkie wzniesienie osiągnąć setkę. Licznik mi przekłamuje jakieś 5km/h. Wiem bo sprawdzałem GPSem. Ale ogólnie prędkości stykają na miasto i traskę i są dla mnie wystarczające. Na trasce można sobie trzymać 90km/h i jest dobrze. Ale brzmienie rewelacja :) Piękny dźwięk singla. I Jak typowy singiel gaźnikowiec fajnie strzela po zamknięciu przepustnicy. :crossy: Jeszcze z sezon nim pojeżdżę , a potem przesiadka na upragnionego hujsunga gt 125. Mniam. To będzie dopiero zapie**alać :crossy: I te brzmienie V2 125 na wydechu MTC. Mniam. A duże 2T zostanie moim nigdy nie spełnionym marzeniem. Człowiek musi mieć jakieś marzenie :laugh: edit.Ale ślisko w h*j jest , Tylnia chinska opona raz mi się poślizgneła , lekko poleciałem boczkiem w zakręt jak prorajder bez spiny , ale przednia Miszelina jak zawsze nie zawodna. Trzyma się jak przyklejona. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Punkbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 przesiadka na upragnionego hujsunga gt 125. Mniam. To będzie dopiero zapie**alać :crossy:Tak, chyba z Kasprowego. W końcu gt w nazwie zobowiązuje. Uważaj tylko, żebyś zaworow nie pogubił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) A duże 2T zostanie moim nigdy nie spełnionym marzeniem. Człowiek musi mieć jakieś marzenie :laugh: No pewnie, po co spełniać marzenia skoro potem nie będzie o czym marzyć :D Edytowane 24 Listopada 2016 przez Limo Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Tak, chyba z Kasprowego. W końcu gt w nazwie zobowiązuje. Uważaj tylko, żebyś zaworow nie pogubił.Koreańczyk też źle ? Edytowane 24 Listopada 2016 przez Punkbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 brzmienie v2 125 4T -nie no teraz ja odpadam definitywnie :D mnie to zawsze rozwala że argumentem za 4T jest fakt że 125 4t fajniej brzmi od 125 2T -przecież to chodzi jak agregat pradotwórczy ohv , ani basowego pomruku ani ryku , 125 2T ma fajniejszy dźwięk :D "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Że co ? :D 2T w jednym garze brzmi jak kosiarka. 2T zaczyna brzmieć od 250 cc i 2 garów. That's a FACT! :D Edytowane 24 Listopada 2016 przez Punkbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Ty, Punkbuster, a słyszaleś kiedyś, jak brzmi ryczypipa, inaczej galopicha (wiesz, co to takiego ?) na pelnej piżdzie. Pogmeraj w necie i napisz, czy Ci się podoba.A żeby zapie**alać, to trzeba mieć czym :laugh: Edytowane 24 Listopada 2016 przez grizzli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Chodzi Ci o Syrenke ? Ja osobiście wole :D Edytowane 24 Listopada 2016 przez Punkbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A żeby zapie**alać, to trzeba mieć czym :laugh: Klasyka: wiatr we wlosach w oczach łzy a na liczniku 43. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A Ciebie to chyba w domu, żona bije :D Od mojej żony się odpierdol, chwieju.Rozumiem, że można być głupkiem i nic mi do tego, ale od rodziny wara. Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Od mojej żony się odpierdol, chwieju.Rozumiem, że można być głupkiem i nic mi do tego, ale od rodziny wara.Swięra racja. Kwalifikujesz się, Punkbuster, żeby ktoś ze starszych zasadzil Ci kopa w dupę.Chwieju, hehe,tego nie znalem. :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Nie trzeba było prowokować, to bym nic takiego nie napisał :) Choć trochę przesadziłem , sorry. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Punkbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Tylko nie myśl przypadkiem że jesteś anonimowy :D Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi