Skocz do zawartości

Mój Chiński Romet k 125 łamie stereotypy

Gość Punkbuster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Punkbuster

Byłem dzisiaj na małej przejażdżce K 125, musze stwierdzić że to taki mułek jest :D na pierwszych 3 biegach czyli do tych 70-80km/h jest zajebiście potem tylko namiętne oczekiwanie na upragnioną stówkę.Czyli typowe jak na 10km. Choć dziś udało mi się nawet pod lekkie wzniesienie osiągnąć setkę. Licznik mi przekłamuje jakieś 5km/h. Wiem bo sprawdzałem GPSem.

Ale ogólnie prędkości stykają na miasto i traskę i są dla mnie wystarczające. Na trasce można sobie trzymać 90km/h i jest dobrze.

Ale brzmienie rewelacja :) Piękny dźwięk singla. I Jak typowy singiel gaźnikowiec fajnie strzela po zamknięciu przepustnicy. :crossy:

Jeszcze z sezon nim pojeżdżę , a potem przesiadka na upragnionego hujsunga gt 125. Mniam. To będzie dopiero zapie**alać :crossy: I te brzmienie V2 125 na wydechu MTC. Mniam.

A duże 2T zostanie moim nigdy nie spełnionym marzeniem. Człowiek musi mieć jakieś marzenie :laugh:

edit.Ale ślisko w h*j jest , Tylnia chinska opona raz mi się poślizgneła , lekko poleciałem boczkiem w zakręt jak prorajder bez spiny , ale przednia Miszelina jak zawsze nie zawodna. Trzyma się jak przyklejona.

Edytowane przez Punkbuster

A duże 2T zostanie moim nigdy nie spełnionym marzeniem. Człowiek musi mieć jakieś marzenie :laugh:

No pewnie, po co spełniać marzenia skoro potem nie będzie o czym marzyć :D

Edytowane przez Limo

Why... So... Serious

Gość Punkbuster

Tak, chyba z Kasprowego. W końcu gt w nazwie zobowiązuje. Uważaj tylko, żebyś zaworow nie pogubił.

Koreańczyk też źle ?

brzmienie v2 125 4T -nie no teraz ja odpadam definitywnie :D

mnie to zawsze rozwala że argumentem za 4T jest fakt że 125 4t fajniej brzmi od 125 2T -przecież to chodzi jak agregat pradotwórczy ohv , ani basowego pomruku ani ryku , 125 2T ma fajniejszy dźwięk :D

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

Gość Punkbuster

Że co ? :D

2T w jednym garze brzmi jak kosiarka. 2T zaczyna brzmieć od 250 cc i 2 garów. That's a FACT! :D

Ty, Punkbuster, a słyszaleś kiedyś, jak brzmi ryczypipa, inaczej galopicha (wiesz, co to takiego ?) na pelnej piżdzie. Pogmeraj w necie i napisz, czy Ci się podoba.

A żeby zapie**alać, to trzeba mieć czym :laugh:

Edytowane przez grizzli

A Ciebie to chyba w domu, żona bije :D

Od mojej żony się odpierdol, chwieju.

Rozumiem, że można być głupkiem i nic mi do tego, ale od rodziny wara.

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Od mojej żony się odpierdol, chwieju.

Rozumiem, że można być głupkiem i nic mi do tego, ale od rodziny wara.

Swięra racja. Kwalifikujesz się, Punkbuster, żeby ktoś ze starszych zasadzil Ci kopa w dupę.

Chwieju, hehe,tego nie znalem. :laugh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...