Techniacz Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 CHART RULEZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie ma to jak doglebnie uzasadnic swoj wybor / swoja wypowiedz. Moze jakies argumenty przynajmniej bys podal ? :banghead: Pzdr Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 CHART RULEZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MODERAAAAAATOR !!!Kolejny BOLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Października 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 CHART RULEZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ojjj kolego kolego uważaj. Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś, to to jest forum, a nie czat. Koledzy mają rację - chcesz zrobić sie w bolsa, proszę bardzo, ale to będzie Twój ostatni drink na tym forum. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 el Kurczako powiedział:cooo? czemu wymiękają? dobrze zrobiony ogar 200 wyciąga ok. 50km/h romety t1 też coś koło tego. i nie mów mi że oblokowany ogar wyciaga 65 czy więcej bo akurat miałem przyjemność jeździć i na jawce i na ogarze, dawno odblokowanymi i jakoś wskazówka nie przekraczała 45 na prostej. a silniki są w miarę dobrze zrobione. To na jakimś gównie jeździłeś.Mój ogar 200 na asfalcie z oponą kostką jechał 63 Km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Mój oagr ciągnoł na drugim biegu 50km/h. widze że znalazł się wreszcie ktoś co potrafi powiedzieć coś z doświadczenia o ogrze 200 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Mój oagr ciągnoł na drugim biegu 50km/h. widze że znalazł się wreszcie ktoś co potrafi powiedzieć coś z doświadczenia o ogrze 200 :mrgreen:ta a to co ja mówię to może nie z doświadczenia?jeździłem na ogarze 200 i jawce 50 i ich prędkość maksymalna nie różniła się dużotzn nie odbiegałą od tych 45km/h o wiecej niż 1-2km/h w dół lub w górę.Z górki to może by nawet i 60 pojechały ale na prostej nie ma szans.Bronię swojego zdania bo jak już mówiłem jeździłem na 2 różnych egzemplarzachi osiągi były podobne żeby nie powiedzieć identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Ja jeździłęm tylko na swoim ale ścigałem sie z niezliczoną libą ogarów i simaków......... i potwierdzone jest v max moje byłego ogarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Moja Jawka spokojnie na prostej wyciaga jakies 55-57. A mam nieszczelny tlumik, zdlawiony gaznik i opony na granicy uzytecznosci. Juz na drugim biegu mi jedzie 40, wiec moze el Kurczako ty trojki nie wlaczyles? :banghead: Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Wiecie co... nudne sa opowieści.... mój idzie 65,45 km/h a mój 50 na jedynce. Ja jeszcze nie jechałem na maxa moim simkiem. Po co, praktycznie nie ma żadnej równizy w prędkości. Wole eksploatowaś moto na dłuższych trasach. Nie mówie że nie lubie przygrzać.... :twisted: ale już chyba mnie sie to znudziło. Jaką macie pewność że faktycznie tyle jechały. trzeba wziąć kolege autem, i niech jedzie obok was, nie za wami bo wteyd pomiar moze byc zakłamany. Besztam ludź którzy mówią że na 2-ce simkiem jechali 60. Pozdrawiam Norbert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 . Wole eksploatowaś moto na dłuższych trasach Nie mówie że nie lubie przygrzać.... ale już chyba mnie sie to znudziło. Fajny masz avatar :banghead::) Jaką macie pewność że faktycznie tyle jechały. trzeba wziąć kolege autem, i niech jedzie obok was, nie za wami bo wteyd pomiar moze byc zakłamany. Besztam ludź którzy mówią że na 2-ce simkiem jechali 60. Mój licznik był sprawdzany z licznikiem w samochodzie ojca, motorze brata (elektroniczny), i kumpla w wsk-ce. Więc uważam że był sprawdzony i nie fałszował Jaką macie pewność że faktycznie tyle jechały. trzeba wziąć kolege autem, i niech jedzie obok was, nie za wami bo wteyd pomiar moze byc zakłamany. Besztam ludź którzy mówią że na 2-ce simkiem jechali 60. co do liczników w simaku to zazwyczaj wskazania są bardzo optymistyczne :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Czesc nic nieznaczacych postow juz usunalem. Temat blokuje, jesli ktos bedzie mial cos ROZSADNEGO do dodania w tym temacie, prosze na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi