tadeo Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Chyba Ty! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 A dajta spokój, z gówna bata nie ukręcisz :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Może zamiast przerabiać weźmiesz od nas to? :> Za felgi, zadupek i zawieche dałbyś więcej niż za Bandita, a tu masz motór w gratisie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlMualin Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zajebisty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 no altanka po prostu wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Eee tam altanka, kosiarka na alusach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nie moje podwórko, niestety jestem blokersem :P Zajebisty:D W razie czego serio jest na sprzedaż w cenie na poziomie przeciętnej F4 na allegro. Poprzedni motocykl mojego mechanika, włożona nieprawdopodobna ilość czasu. Zadupek, zbiornik i czacha to samoróbki poklejone z kawałków owiewek, oczywiście wszystko zgodnie z prawidłami więc przez 2 lata nic nie pękło i nie pęknie, a nie spotkasz nikogo z czymkolwiek podobnym :) Biksenon z Porsche Cayenne. Nie wspominam już o kominach, przodzie i wahaczu z bardzo współczesnego motocykla za który należałoby wziąć kupę kasy. Odkupił go w tym roku jeden chłopaszek, ale okazało się, że minęło kilkanaście lat i laski już nie zrzucają majtek jak wchodzisz do spożywczego z kaskiem, więc sprzedaje lub zamieni na R1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 A koledze ukradli kiedyś reflektor z Porsche... tyle, że to Panamera była. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Koło Panamery to ja nawet w życiu nie przechodziłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi