MatMax78 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 ja tak jeśli nie będzie chętnych na dwa dni 13-14 to przynajmniej na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tomaszkoo też jedzie chyba na 2 dni, tak mi się wydaje. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ktoś z Warszawy chce się zabrać? Wyjeżdżam w ND wieczorem. Na 2 dni. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mi już TV nie wejdzie do auta o której planujecie być w Poznaniu?My ruszamy około 17 z Warszawy więc mecz słuchamy w radiowej 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wybiera się ktoś 27-28? Słyszałem, że bezdeszczowa pogoda gwarantowana na ten termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wybiera się ktoś 27-28? Słyszałem, że bezdeszczowa pogoda gwarantowana na ten termin.jadęjadę na dwa dni jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 bede , lepiej zeby tym razem nie padalo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dajcie spokój, oglądanie prognozy na 10 dni w przód jest wiarygodne mniej więcej tak, jak wróżenie z fusów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dajcie spokój, oglądanie prognozy na 10 dni w przód jest wiarygodne mniej więcej tak, jak wróżenie z fusów :)Dokładnie. 2-3 dni do przodu można tylko prognozować a nawet wtedy pewniaka nie ma. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja w tym roku byłem kilka razy na torze, zawsze w prognozie miało padać (prog. na jutro) a ani razu nie padało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botar Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mam do Was takie pytanie: Mam opłacony najbliższy SD, i załóżmy że w piątek coś by mi wypadło, i nie mógłbym pojechać. Na stronie SD jest napisane, że rezygnacja na 1-4 dni przed imprezą to potrącenie 20%, natomiast ja nie chciałbym rezygnować, tylko przesunąć rezerwację na następny SD. Ktoś już to przerabiał? Czy w takim przypadku też potrącają 20%? I jeszcze pytanie jak to praktycznie wygląda gdy mam opłacony SD, i na miejscu okazuje się, że cały albo większość dnia pada? Możliwe jest przesunięcie rezerwacji na inny termin lub zwrot 100% kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Z tego co wiem zwrotu kasy nie ma w ogóle, rezygnacja = przeniesienie na inny termin, w zależności kiedy to zgłosisz to później musisz tą różnice dopłacić do następnego treningu. Rezygnacja z uczestnictwa w treningachRezygnacja z uczestnictwa w treningu wymaga formy pisemnej - email [email protected].Rezygnacja od 4 do 1 dnia przed imprezą, wiąże się z obciążeniem Uczestnika 20% wartości treningu motocyklowego,Rezygnacja w dniu imprezy, wiąże się z obciążeniem Uczestnika 100 % wartości treningu motocyklowegoRezygnacja bez wcześniejszego poinformowania Organizatora wiąże się z pokryciem przez Uczestnika 100% kosztów udziału w treningu.Organizator nie przewiduje możliwości zwrotu środków pieniężnych. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Wybiera się ktoś z Warszawy w niedzielę na 27-28? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 my jedziemy napewno na jeden dzien jak podoga bedzie to na dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi