MatMax78 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 rura to Ty też robiłeś licencję ?Bez przesady szybki to ja dopiero chcę być :) Ja w sumie na tym Sd przejechałem 10 laps także nie pojeździłem za dużo. Kwali i wyścig dobrze się ułożył dla mnie, aczkolwiek dowiedziałem się właśnie, że Rafał Ochocki na Dytonie był pierwszy w tym wyścigu więc sory za błąd ale nie o to chodziło w tym wyścigu.Ruffi będzie faworytem w tym roku w Rooki 600 spokojnie poleci 1,40 już w tamtym roku na SDT był bardzo szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie robiłem... Ja tam mogę kozy pasać na poboczu ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 gosc od motovudu mowi wprost ze tak jest zle, zreszta jak oglądam wyscigi to mało kto tam jest tak rozpłaszczony do tyłu poza prostymi, gdzie pozniej po hamowaniu i tak sa na srodku, a czasami nawet przy samym zbiornku No tak są różne szkoły. Motogp bym w to nie mieszał bo oni są w zupełnie innej lidze. Mi natomiast dużo lepiej bierze się zakręty jak unieruchomię dolną połowę ciała względem motocykla bo dzięki temu nie powoduję żadnych nerwowych reakcji zawieszenia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 O. chyba już Daytona nie lata, byłeś pierwszy z 600. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Tomaszek co Ty piszesz? Rafał jechał przecież w wyścigu. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) No tak są różne szkoły. Motogp bym w to nie mieszał bo oni są w zupełnie innej lidze. Mi natomiast dużo lepiej bierze się zakręty jak unieruchomię dolną połowę ciała względem motocykla bo dzięki temu nie powoduję żadnych nerwowych reakcji zawieszenia.Jasne, że motogp to troche nie ta liga, ale gość podaje konkretne argumenty za, generalnie ten film dla mnie to zupełnie nowe spojrzenie na temat, tym bardziej, ze nie mam się od kogo uczyć. Troche poza tematem to patrząc po kartingach (i nie tylko) mam wrażenie, ze wiele osób jest spaczonych ksiązkami code (i szkoleniach ktore w większości korzystają z tej wiedzy) i zamiast się skupić na szybkiej jeździe i sterowaniu motocyklem, skupiają sie na tym jak wyglądają na motocyklu no i oczywiście na przycieraniu asfaltu, co nie jest dziwne bo każde szkolenie torowe w zasadzie zaczyna się od omówienia pozycji, ale mam wrażenie, że większość nich nawet nie dotrze do poziomu, w którym ta pozycja będzie miała jakikolwiek wpływ na motocykl. Widzę na tych zdjęciach SD gościa (nie będe wskazywać palcem), co prawie schodzi na łokieć, a na ostatnim sd jechał moim tempem ( gdzie to był moja jedyna wizyta na poznaniu w 2015), a ja nawet nie przytarłam kolana :D Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie wiem, listy osób nie widziałem, widziałem wyścig i nie było tam żadnej daytony, chyba że ślepy już. Wyścig żaden ale i tak się każdy chociaż odrobinę spina :) Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Rafał ma chyba całkowicie białą tą Daytonę. Na liście wyników jest. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A dwie nie jechały przypadkiem? Tak mi się z zewnątrz wydawało. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Tzn o czołówce mówię. Ale patrze i widzę ze jechał na białej daytonie. Starość już Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Oj tam gadacie ,wyscig prawdziwy czy nie ale namiastka emocji jak w prawdziwym :)Cos czuje ze na SDT bedzie gesto na polach startowych a moze nawet i w ROOKIE troche ludzi pojedzie .Treningi na SD maja to do siebie ze nawet w grupie A rzadko sie zdarza zeby pojechac cale okrazenie najszybciej jak sie potrafi ,bo czesto gdzies po drodze spotyka sie wolniejszego .Dlatego dopiero w czasie wyscigu mozna strzelic prawdziwa zyciówke ,max .....na ktory nas stać, a rywalizacja nawet jesli nie jest o jakies czolowe miejsca tez daje mnostwo satysfakcji.Ale co ja wam bede gadal ,wsiadac i sie wyscigowac !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wybiera się może ktoś z Warszawy na poniedziałek do Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Widzieliście, że wróciła podobno aplikacja z czasami?Cytat z FB Speed Day "Już jest!!! Aplikacja na telefony Speedhive z czasami treningów Speed Day.Czasy umieszczamy bezpośrednio po każdej sesji." Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) to chyba zwykła apka mylaps.com, wyników z dzisiaj nie ma, ale widze mimo pogody chetnych nie brakuje chyba bede kolejne rekordy frekwencji ;) Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Panie, teraz wszyscy latają z telemetrią, laptimerami, gpsami :) Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi