KIKIWILDA Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 u mnie też coś koło tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 W Wigilie rano we Wrocku +8 jak po ostatnie prezenty jeszcze jechałem na moto. Słońce świeciło, wielka frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wczoraj w 4 maszyny - jawa 634, jawa 638, gazela i japonia. Tak dla przewietrzenia, po świętach a ciepło było i warto też było... https://www.facebook.com/JawaKCH1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja właśnie wróciłem z wierzenia sprzęta, około 100 km bezproblemowo. Co to ku*wa za zima w tym roku... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 już chyba koniec latania, u mnie dzisiaj -2 od jutra ma być więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sam jeżdżę (jak mi się wydawało...) do oporu, co akurat w tym sezonie oznaczało 31.12, ale potem lodowisko mnie wykluczyło.na drogach osiedlowych mnie wykluczyło.Natomiast dzisiaj ok. 8.50 rano, -6,5 stopnia, z Dzielnej w Smoczą w Warszawie, przy śniegu i błocie na błyszczącej kostce brukowej śmignął gość - na srebrnej chyba R1200 (o ile z tej odległości dostrzegłem). Kopara mi opadła na pedał hamulca w samochodzie ;-)Szacun dla tego Gościa :-)Do siebie do biurowca w centrum bym dziś nie wjechał tyle błota (po)śniegowego i śniegu na bocznych uliczkach leży a miglanc pomiędzy samochodami wywijał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja dalej cisnę, mimo ostatnich opadów śniegu i lodu na drogach :D :D Cholera, mam normalnie takiego wielkiego, że chyba będę musiał wyprofilowany zbiornik do Bandita założyć :D :D :DW sobotę przed opadami śniegu śmigaliśmy razem z moim synem, mały też nie odpuszcza mimo zamarzniętych kałuż etc ;). Próbowałem nawet pośmigać na gumie, ale odpuściłem bo zamiast iść na koło tył się zrywał przy około 5k rpm :D :D :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akio Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Od 3 tygodni pauzuję. Zero śmigania, motocykle przykryte pokrowcami w garażu. Jakoś stałem się w tym sezonie wygodny i wolę ciepło, przyczepność w aucie. Niby dzisiaj na plusie, ale straszliwa chlapa, do roboty na nocną zmianę także chyba odpuszczę bo to co teraz się rozpuściło rano może być jedną wielką bryła lodu na drodze i będzie taniec ze "125". Dalej puszka. Pozdro dla wytrwałych :D. Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Akio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabiamiód Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 U mnie jedynymi utrudnieniami w jeździe są wiatr i deszcz, co jednak nie przeszkadza mi w ogóle w jeździe.Jedynie czasami zakręty nie należą do przyjemnych, kiedy lekko znosi lub kiedy mocniejszy, porywisty wiatr przestawi tylne koło o 20 cm...U mnie nie ma też problemu z zobaczeniem innych motocyklistów śmigających radośnie, chociaż przecież końcówka stycznia (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 U mnie jedynymi utrudnieniami w jeździe są wiatr i deszcz, co jednak nie przeszkadza mi w ogóle w jeździe. Jestem za a nawet przeciw :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Już niedługo będziemy latać codziennie :) byle do wiosny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Wczoraj zabrałem córę na urodziny do koleżanki, a później syna na lotnisko. Pogapiliśmy się chwilę pod płotem na startujące i lądujące samoloty, a po wszystkim zmarznięci jak bezdomne psy poszliśmy na gorącą czekoladę z piankami i śmietaną. Droga powrotna do domu to była masakra, było znacznie zimniej niż przed wyjazdem. Zajechaliśmy i w momencie kiedy mały zszedł z motoru zaczął padać śnieg ;). Nie ma to jak rodzicielskie wyczucie chwili :D :D :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A ja kupiłem nowe narty i buty , a tu odwilż i koorwa nie ma jak przetestować .W Alpach bylem jeszcze na starym sprzęcie i chyba w tym sezonie już nie pojadę :mad: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKIWILDA Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzisiaj jeździłem po Poznaniu jakies 10 stopni słoneczko i kilkanaście mootongów minąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akio Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wczoraj i dziś śmigałem. Temp. praktycznie wiosenne także temat chyba powoli będzie lądował do kosza :D. Chyba że zima znów zawita, ale patrząc na prognozy póki co się na to nie zanosi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi