GENAS_PMI Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Miał być na części, ale szkoda mi się zrobiło. Przyszły sezon należy do gsxa ;-) chociaż niektórzy ludzie twierdzą że takie motocykle powinno się oddać na złom, bo to stare. Spotykacie się z takimi opiniami?Chyba oszalałeś??? Ile bym dał, żeby takim się wozić... W takim stanie, to tylko zadbać o niego maksymalnie i trzymać aż do grobowej deski. Nie wiem, skąd na ten pomysł wpadłeś z tymi częściami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Pomysł stąd, że mam GSX 750 S Katanę, który jest dużo rzadszy i ciekawszy od tego GSXa a pasuje do niego sporo części, których Katanie brakuje. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 i wdepnąłeś :D teraz trzeba jeszcze trzeciego sprzęta szukać na dawcę :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Już nie przesadzajcie, takich EF-ek jest conajmniej kilka na olxie za średnią krajową i raczej klasykami nigdy nie będą. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Kilka lat temu mówiłem tak o innych modelach i się pomyliłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 O jakich :). Niestety, choć bysmy tego chcieli, to nie wszystkie stare motocykl osiągną w przyszłości status kultowych. Czy stare XJ 600/750/900 kiedyś będą tak postrzegane? Szczerze wątpię. Motocykle z klasyczną linią owszem. Pierwsze przecinaki też. Ale takie "przejściówki" to raczej nie. Może za wyjątkiem rodzynków krótko produkowanych, jak właśnie katana. W każdym razie wszystko to jest do kupienia i to za niewielkie pieniądze, więc nie ma przeszkód żeby się uzbrajać (sam jestem w temacie ale celuję w coś innego) :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie mówię że taki motocykl będzie rodzynkiem nie do dostania, ale trzeba bedzie dać powiedzmy 7-8 tys a nie 2. Jeszcze niedawno tylko niektóre modele japończyków z lat 70tych (np. cb750, z900,z 1000) sprzedawały się za kwoty zbliżone do motocykli kilku(nasto) letnich. Teraz jakakolwiek baza do remontu to min. 5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie mówię że taki motocykl będzie rodzynkiem nie do dostania, ale trzeba bedzie dać powiedzmy 7-8 tys a nie 2. Może tak być, ale są lepsze lokaty kapitału biorąc pod uwagę czas oczekiwania, na przykład klocki lego :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 O jakich :). Niestety, choć bysmy tego chcieli, to nie wszystkie stare motocykl osiągną w przyszłości status kultowych. Czy stare XJ 600/750/900 kiedyś będą tak postrzegane? Szczerze wątpię. Motocykle z klasyczną linią owszem. Pierwsze przecinaki też. Ale takie "przejściówki" to raczej nie. Może za wyjątkiem rodzynków krótko produkowanych, jak właśnie katana. W każdym razie wszystko to jest do kupienia i to za niewielkie pieniądze, więc nie ma przeszkód żeby się uzbrajać (sam jestem w temacie ale celuję w coś innego) :) Zgadza się, dlatego ja tego GSXa traktuję trochę jako użytkowy motocykl :) Co innego GS 850 czy ta Katana. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi