filipr Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 i do tego triple pięknie gada. Przepięknie :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Oraz prowadzi się i hamuje znacznie lepiej, niż którykolwiek naked tej klasy (mowa o wersji R). I daję najwięcej funu. Nawet więcej, niż sporty (przynajmniej tak było u mnie). Tylko lans pod remizą słaby, bo co to takie to to to z tymi ślepiami wyłupiastymi? ;) Edytowane 23 Października 2015 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Fat - czy wg Ciebie do 20 tys. PLN jest szansa znaleźć speed triple R? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Jasne. Ja swoją R sprzedałem rok temu właśnie za 20, w bardzo ładnym stanie i z wieloma dodatkami. Przy czym miałem model przedliftowy, porządny, klasyczny ;) Aha, mowa o Street 675, a nie Speed 1050. Edytowane 23 Października 2015 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Wielkościowo street jest dużo mniejszy od speed? Pytam, bo mierzy się do jakiegoś goalsa kumpel, który ma 186cm wzrostu. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jest wyczuwalnie mniejszy i bardziej kompaktowy, ale za to dużo lżejszy i bardziej poręczny. Ja przy 183cm na gabaryty 675 nie narzekałem, byłem jednak przyzwyczajony do raczej niewielkich sprzętów, bo przesiadałem się ze sporta. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 675 to jest na bazie sporta i dlatego jest fajny. 1050 to już trochę ciężki klocek oparty na turystyku. Moim zdaniem litr triumpha jest bardzo przeciętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Filip widziałeś mnie na moim. Ja mam 191 i dałem za swoją eRkę 19 koła i nie, nie była przejechana przez czołg ;-).Heniek128 - bzdury Waść opowiadasz, Speed jest oparty na ramie Daytona 955 i lepszych zawiasach, to też nie jest jakieś wielkie, aczkolwiek większe od Strita. Wiem, bo mam takową. Ze Sprintem (turystykiem) ma mniej więcej wspólny silnik, też nie do końca ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ale to Strit. Speed troszkę więcej wymaga, jednak 30 kg+ jest ;-).Działem się na Spida, później na małą Daytonę, aż w końcu wylądowałem tyłkiem na Stricie i stwierdzam z całą odpowiedzialnością, że to jest to. Rower na miast, zapierniczać można po torze, w trasę się da pojechać i ogólnie szkoda, że nie pierze, nie gotuje i nie szydełkuje - to minusy ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 wiem że 995 - traktuję jednak go jako turystyka a nie sporta, raczej nigdy nie był konkurencją dla r1,gsxr itp. Ciężki po prostu jest i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jeden gar to ktm duke 690. Dwa gary to mt07, dorsoduro 750, trzy gary to wspominane z wysp szczęśliwości, cztery zet 750 lub fz6 :) Wybierz sobie ile chcesz cylindrów, ale duke chyba jest najbardziej uśmiecho generujący :) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Raczej chyba zostanę przy Z750, ktoś z Was to miał bądź jeździł tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Owszem. Dlatego mam Strita ;-). Edytowane 25 Października 2015 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Aż tak źle z tym Kawasaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Nie, dlaczego? Po prostu mam motocykl który zapewnia więcej zabawy i jest mniej sztampowy. Nie stoi tego po kilka sztuk na każdym rogu ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi