skilos Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Moje długo oczekiwane BMW f 800 gs :biggrin: Dwa miechy bez moto ,już na rowerze przed krzyżówka szukałem kierunków :biggrin: .Po śląsku to będzie opamoto dla dziadków z pełną elektroniką , nie mniej ,niesamowite zawieszenie i bardzo elastyczny silnik i to spalanie ... Wersja demo z salonu z przebiegiem 2500 km , przez co tańsze o paręnaście tysiaków :crossy: :flesje: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ładniutkie ;).Niech się dobrze sprawuje. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donpedro72 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jeeeezu, dostajesz palcami do ziemi..? :-D Ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Garbate to to jakieś :)Gratulacje, zacny sprzęt ;) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cieszę się że się cieszysz, ale nie długo będą same GS i inne motocykle, w proporcji 50:50... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No graty , nawet ,ładne ,ładne :DWybaczam że bmw :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Bezawaryjnej jazdy życzę. Moto z pewnością dotarte na ostro więc nic nie powinno się dziać :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Bezawaryjnej jazdy życzę. Moto z pewnością dotarte na ostro więc nic nie powinno się dziać :biggrin:Dziękuję wszystkim . Co do docierania silnika jestem zwolennikiem metody właśnie na ostro : http://forum.scigacz.pl/post-33245.html&highlight= Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Gratuluję. Jest zawodowy. Kiedy testy na torze? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dziękuję wszystkim . Co do docierania silnika jestem zwolennikiem metody właśnie na ostro : http://forum.scigacz.pl/post-33245.html&highlight= Ja też :). Ale ogólnie moto fajne i moje życzenia jak najbardziej szczere :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Prawie calą stopą dotykam do ziemi , garbaty bo siedzenie komfort , standardowe jest niżej i wyglada "normalniej".Na tor to raczej nie, nie mam umiejętności i bardziej mnie interesuje off ;) A że BMW... miał być Triumph, ale ten ma więcej genów off roadowych :flesje: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 All the GS riders in the room. I want You to leave. Now. Out. :) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Adolf na zdjęciu ogląda nową grubą i cycatą Wunderwaffe. Na szczęście założyciel tematu tego błędu nie popełnił i jego Wunderwaffe nie jest aż tak grube i i cyce mu jeszcze nie opadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Bajeczka moto, przyczepność. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Bardzo ładny :) Uważaj na felgi, podobno strasznie plastelinowe. Teraz już szybka droga do KTM 690 gdy Cię wciągnie off i kilogramy zaczną przeszkadzać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi