HubZG Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 zkż rzadzi ;]]] w tym sezonie nie poszło !! 1 liga sie kłania ale pokazemy PERGO kto rzadzi :) !! NAjlepszy zawodnik oczywiscie RAfaŁ KURMANSKI [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Gwardia Warszawa!!!!ale juz jej nie ma :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 NO WIADOMO ZE R O W R Y B N I K jest najlepszy wiec nie wiem po co temat w ogole :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ;) ;) :D :D :P :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: pozdrawiam !!! [ Dopisane: 14-10-2005, 19:35 ]RKM RKM RKM !!! RYBNIK !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Dla mnie tylko ZKS UNIA TARNÓW już od kilku lat. W tym sezonie zaliczyłem wszystkie mecze na Mościcach, wyjazdy niestety w TV i Radio Kraków. Może jest to nudne że u siebie wygrywają, ale nie zawsze wynik odzwierciedla emocje i walkę na torze. Poza tym podpatruje zawodników na drugim wirażu bo mam dwie zuzlówki JAWY 897 i cos próbowałem jeździc na torze byłego klubu w Machowej, ale sprzęty coś niejadą i dopiero na wiosnę będę dalej jeździł - w` zimie ida do mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 klub: GKS Wybrzeże Gdańsk zawodnik: Robert Kościecha SPARTA :twisted: WYBRZEŻE :twisted: FALUBAZ ps.utrzymaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 POLONIA JUTRZENKA S POINT BYDGOSZCZW tym sezonie byli super, ucieczka golobow jest przykra dla wszystkich Bydgoszczan, ale tak w sporcie XXI wieku bywa.Pozdrawiam wszystkich kibicow UNI T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daaria199 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ja mam żuzel u siebie w Bydgoszczy i często dochodzi do walk wręcz np. z toruńskim Apatorem a ja mam kuzynke w bydzi i zawsze planowałam spasc do niej no i na żużel, tylko nie bardzo sie orientuje kiedy warto sie przejechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 No panowie składy drużyn na sezon 2006 już prawie pełne i znane :D Ja oczywiscie kibicuje Unii Tarnów już kolejny sezonik:), trzeba karnet znowu kupić (chociaż zdrożały o 30zł od poprzedniego sezonu :P ) ale czego sie nie robi dla swojej pasji...Nie powiem ,Unia ma mocny skład,w którym wystepuje Tony Rickrdasson, Tomek i Jacek Gollobowie, Janusz Kołodziej, Marcin Rempała, Staszek Burza, Paweł Hlib (nowy nabytek) oraz Lukas Dryml (rowniez nowy zawodnik), Grzegorz Dzik oraz Kamil Zieliński, Powinno byc ciekawie :D ...Trzymam kciuki za nich i życzę wszystkim żużlowcom w seoznie 2006 i nie tylko, widowiskowej walki oraz zero kontuzji i wypadków!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 ludzie co ta CZEWA wyprawia?? koniec polskiego zuzla?? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryła84 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Szanowni KoledzyKonczy sie Grand Prix Polski na Zuzlu i taka naszla mnie refleksja:Czemu w naszym pieknym kraju dyscypliny nazwijmy to motocyklowe tak kuleja poza zuzlem-gdzie je5stesmy potegam swiatowa.Jak to mozliwe ze mamy najlepsze stadiny do zuzla na swiecie a brakuje porzadnego toru motocrssowego, czy dzialacze sa inni , (w zuzlu ) czy tradycja ,telewizja czy co tam sobie winszujecie......Temat luzny nawet powiedzial bym refleksyjny zainteresowanych zapraszamPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Taki lajf. Tory motocross'owe sa, tylko moze nie w Twoich okolicach. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 tz mamy świetnych motocrossowców nie ma co gadać.! może i kuleje ten sport przez typów którzy mają kase a zero pojęcia o jeździe(bo na torze spotkałem wielu takich) lecz w ciężko np o sponsorów.. ciulowo się kulać z wyścigu na wyścig o własnej kieszeni opłacająć licencje wszystkie wjazdy remonty paliwo treningi itp. ale również jest u nas np. Blazusiak czyli mistrz w enduro lub np Stunter13(Rafał Pasierbek) najlepszy stunter świata o których jest naprawde cicho w naszym kraju;< niestety to strasznie boli;(no ratuje żużlowców to że też mają osiągi ; o poprostu szczęście w wybiciu sportu.Tory motocrossowe? hmm np w okolicach mnie(Szczecina) zawiele ich nie ma ; o i to jest ból;< można trafić w polsce na tory fajne (porównanie np.) tor w Nowogardzie: piaszczysty trudny daje adrenaline i świetny na każdą pogode i wszystko ; o. a np tor Rosówek: kamienisty twardy i wgl jeśli przez tydzień jest tam ładna pogoda to jest masakra sam kurz a tor jak beton ; o kamienie wielkości głowy. fajny bo techniczny i tyle ; oDzięki za wysuchanie;) pozdro.!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Stunter13(Rafał Pasierbek) najlepszy stunter świata Tory motocrossowe? hmm np w okolicach mnie(Szczecina) zawiele ich nie ma To Stunter 13 ma juz mistrzostwo swiata ? To ile torow w/g Ciebie mialoby byc w okolicach Szczecina ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malenstfo Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 No nie umiejszajac naszym chlopakom moze dlatego ze w 80% krajow na naszym globie nikt o zuzlu nie slyszal ? Konkurencja jednak jest mniejsza :) Cytuj ----------------pzdrMariuszHONDA CBF600 N/A '10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 sory ale niewiem dokładnie ze stunterem bo poprostu czytam tyle co zobacze na forum lub w gazetach motocyklowych itp. większej uwagi do tego nie przyciągam..hmm no torów no troszeczke więcej by się przydało wiesz? bo żeby jechać i potrenować to trzeba zarezerwować calutki dzień bo żeby się spakować na busa i cisnąć np w moim przypadku min. 50km na tor by potrenować to tak bezsensu jechać na godzinke dwie? więc zabrać się na cały dzień wziąć żarcia paliwa i wgl a to jednak trochę kosztuje... zresztą chodzi mi o malutki tor nawet nei znany czy prywatny do potrenowania raz na jakiś czas tu w zachodniopomorskim... nie koniecznie przystosowanym do zawodów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi