Jump to content

LeoVince GP Pro - polerka wydechu

Recommended Posts

Witam! Posiadam tłumik LeoVince GP Pro i jak widać jest on po parkingówce. Pytanie jest takie czy da się go wypolerować usuwając jakąś część rys, bo nie są one głębokie. Problem jest taki, że tłumik jest matowy.

post-77247-0-30124700-1428169640.jpgpost-77247-0-89888100-1428169640.jpg

Na pewno edzio coś wymysli jednak myślę że papiery ścierne np 360, 600, 800 , 1200 spowoduje że rysy znikną ale mat nadal zostanie. Jednak niewiem co ze spawami ponieważ po zmatowieniu papierami one też zmienią kolor.

Jak patrzę na te rysy to nie sądze aby tak łatwo chciały się poddać a w kazdym razie to juz deformacje i próba wyrównania może skończyć się przetarciem .

To jest nierdzewka , alu czy coś innego ?

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

Jak nierdzewka to może w klasztorze będa na tyle cierpliwi i się uda :D

W tej sytuacji wymieniłbym podrapane elementy , tylko nie wiem czy znajdzie się majster który weźmie mniej niż za nie drapany wydech .

Edzia możesz zawsze zapytać , to nic nie kosztuje.

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

Rysy bym wyszlifował ściernicą listkową i oddał cały fłumik do szkiełkowania albo sodowania , aby zrobić satynowy półmat na całości .

Niestety wtedy zniknął te przebarwienia wokół spawów .

Edited by bruns