kacper93 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam! Posiadam tłumik LeoVince GP Pro i jak widać jest on po parkingówce. Pytanie jest takie czy da się go wypolerować usuwając jakąś część rys, bo nie są one głębokie. Problem jest taki, że tłumik jest matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Napisz do Edzio, to nasz forumowy spec od wydechów.http://forum.motocyklistow.pl/index.php/user/2485-edzio/ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Na pewno edzio coś wymysli jednak myślę że papiery ścierne np 360, 600, 800 , 1200 spowoduje że rysy znikną ale mat nadal zostanie. Jednak niewiem co ze spawami ponieważ po zmatowieniu papierami one też zmienią kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak patrzę na te rysy to nie sądze aby tak łatwo chciały się poddać a w kazdym razie to juz deformacje i próba wyrównania może skończyć się przetarciem . To jest nierdzewka , alu czy coś innego ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 nierdzewka 2.3kg waga tłumika więc nie jest to jakieś super grube pewnie koło 1mm ale myślę że da się wyszlifowac jednak ciężko będzie to zrobić tak żeby nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie ma szans. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak nierdzewka to może w klasztorze będa na tyle cierpliwi i się uda :DW tej sytuacji wymieniłbym podrapane elementy , tylko nie wiem czy znajdzie się majster który weźmie mniej niż za nie drapany wydech . Edzia możesz zawsze zapytać , to nic nie kosztuje. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Rysy bym wyszlifował ściernicą listkową i oddał cały fłumik do szkiełkowania albo sodowania , aby zrobić satynowy półmat na całości .Niestety wtedy zniknął te przebarwienia wokół spawów . Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez bruns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi