Adam M. Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jeszcze ja jadacy na BSA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Fajna ta BSA :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 śliczny motocykl poniżej dwa modele p. Soihiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Fajne...ale kosztują "czapkię" dolarów hehhehee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 BMW R75/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ech, tylu juź wokół lata. Wpadłem w weekend na ciekawy pakiet filmów zgrupowanych na vimeo: https://thevintagent.com/2018/03/08/and-the-winners-are/ Są też klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Moja Pani z Rychem na Ducati Darmah SD 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Projekt w budowie... narazie w zasadzie w częściach - remonty, remonty...ehhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Projekt w budowie... narazie w zasadzie w częściach - remonty, remonty...ehhhhh.... powodzenia, czas na remonty idealny. Ja znalazłem coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Cooolerskie moto... I fajna grupa na fejsie.. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Mój Dniepr MT 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Masz rozrusznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tak, ale to jest hybryda, silnik beemy, tylko dlatego brałem, do oryginalnego silnika "rusa" , z widłami bym nie podchodził, za duzo sie kiedys tego robilo... 😉 poprawiało znaczy...a i tak potrafił pierdnąć w najmniej spodziewanym momencie, EM-kowskie przegrzanie jeszcze nie było takie groźne... ehhhh... odlatujące tloki, albo dziurawe bloki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi