Adam20 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Czesc na wiosne musze wymienic klocki w motocyklu jest to model E z 98r. i teraz jakie wybrac klocki na przod i tyl ? slyszalem ze sa klocki miekknie i twarde miekknie lepiej hamuja ale szybciej sie zuzywajaa twarde gorzej hamuja ale sa bardziej zywotne no i mocniej scieraja tarcze jakie wybrac ? w sesie dobrej marki ale tez nie za pareset zl. do wydania no nie wiem mam z 150zl zmieszcze sie w tym zakresie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 ja w tamtym sezonie zakupiłem klr 600 klocki firmy gold fren ok 80 zł zrobiłem na nich 1300 km i dobrze się sprawują nie piszczą j ogólnie jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 ja kupuje najtańsze i często zmieniam, czasem jest tak że po jednym wyjeździe klocki nadają się do śmieci i wtedy trochę boli jak trafia na klocki za ponad 100 pln :) http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Prawie zawsze biorę klocki firmy EBC i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Raz tylko po założeniu przez jakieś 300km piszczały przy hamowaniu ale potem piszczenie ustało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) goldfren off oad ( chyba zlote) albo Ferrodo , na EBC sporo osob narzekalo Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Nitomen KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Delta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 NHC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 wyszukiwarka po prawej u góry, hasło "klocki", wybrać ODPOWIEDNI dział zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi