simson s50 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 witam mam problem mam suzuki ts 50 z 1995r i problem jest tego typu że na luzie wchodzi na 7-8,5 tyś na pełnym gazie a na biegu mam na przykład 6 tyś i jak puszczam sprzęgło na biegu to robi łułułułułuł i jak nie wcisne spowrotem sprzęgła to mi zgaśnie i nie da się normalnie jeździć .pomocy . z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 a próbowałeś cokolwiek zrobić z najprostszych rzeczy jakie każdy motocyklista powinien ogarniać np przeczyścić gaźnik/filtr powietrza , czy czekasz aż ktoś totalnie przez internet wywróży ? "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson s50 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 a próbowałeś cokolwiek zrobić z najprostszych rzeczy jakie każdy motocyklista powinien ogarniać np przeczyścić gaźnik/filtr powietrza , czy czekasz aż ktoś totalnie przez internet wywróży ?eeeee stary tera to ty mnie wk**wiłeś co ty myślisz że mam dwie lewe ręce ? w wieku 6 lat zaczełem jazdę na quadzie 250 a jak miałem 7 lat to już na crossie 125 jeździłem więc mi nie mów że jestem jakimś półgłówkiem teraz posiadam simka już od 3 lat sam go wyremontowałem i przy -20 pale go na pół kopa a ty mi będziesz gadał że czekam jak mi ktoś wywróży coś przez internet . ty se możesz myśleć (jaki cwaniaczek nie wie jak to zrobić) ale mnie nie obchodzi co ty sobie myślisz , a co ja se mogę o tobie pomyśleć (jaki kozak w internecie ,ale ci*a w świecie ) a tak ogółem jak jesteś taki mądry to nie pisz nic na forum . nie wiem myślisz że nie umiem wyczyścić gaźnika ,filtra jak miałem 10 lat to byś mi całego go rozebrał i bym ci go wyczyścił i spowrotem złożył .człowieku to jest mój nowy nabytek, gdybym nie umiał zrobić tak banalnej rzeczy to bym w ogóle tu na forum nie wchodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak z Ciebie taki spec to chyba sam dojdziesz co mu dolega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W wieku 10 lat potrafiłeś takie cuda z silnikami robić a teraz prościutkiej, chłodzonej powietrzem, dwusuwowej 50tki nie umiesz ogarnąć? Pierwszy lepszy dzieciak co umie naprawić Rometa ci to zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 kolejny troll transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pini0 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Aż mi się smutno zrobiło. Kiedyś cudowne dziecko mechaniki motocyklowej, a teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson s50 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W wieku 10 lat potrafiłeś takie cuda z silnikami robić a teraz prościutkiej, chłodzonej powietrzem, dwusuwowej 50tki nie umiesz ogarnąć? Pierwszy lepszy dzieciak co umie naprawić Rometa ci to zrobi...rometa ? a suzuki? przetziesz ty porównujesz niebo a ziemie , silnik rometa rozebrał byś do ostatniej śrubki i dałbyś mi go to po ciemku bym go złożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi