agressor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Cześć, muszę rozwiązać pewną śmieszną sprawę....Przymierzam się do wymiany uszczelniaczy w mojej ZX12R,ale gdy postawiłem ją na stojaku montowanym w główce ramynie mogłem zdjąć koła, ponieważ przegub blokował wyjście ośki.Czy jest na to jakiś mądry i szybki sposób? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Taki stojak powinien przecież pozwolić na skręcenie kierownicy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mam tam bardzo mało miejsca, stojak który pożyczyłem jest wąski, będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Cofam to co napisałem bo tak się nie da. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dwa worki cementu na zadupek i umiejętnie skonstruowana podstawa na ramę pod piecem. Konstrukcja to był lewarek od samochodu i odpowiednio podparta kosa . Olać podnośniki :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Lub pasy do sufitu :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Nie mogę go podwiesić, znam numer z lewarkiem i już to robiłem jak musiałem zdjąć tylko koło, ale teraz muszę ściągnąć lagido wymiay uszczelniaczy no i boję się stawiać go na nóżce i lewarku. Jakby musiał je szarpnąć to bałby się, że moto spadnie.Ten dziadowski podnośnik blokuje wyjęcie ośki. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez agressor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Eee ...Apke zostawiłem bez przodu i bez tyłu , wisiała na krzesle , klimatyzatorze , lewarku i paru deskach. Wymieniłem łożyska w główce a koła pojechły na wymianę opon . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Początki takie są że się człowiek dyga, a później to już byle szybciej :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nie no Panowie... mam doświadczenie w partoleniu:)Jednakże tutaj akcja musi być szybka i przemyślana, bo korzystam z uprzejmości sąsiada i nie mam zbyt dużego pola manewru.No nic będę kombinował z tym stojakiem, a jak nie wyjdzie to na stopce i lewarku.Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jak go podeprzesz mądrze pod jakiś element silnika z przodu po prawej, to spokojnie na kosie powinien ustać. Wbrew pozorom, to całkiem stabilne ustawienie. Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tak na marginesie... motocykl całkiem fajny, ale dojście do czegokolwiek(regulacje zaworów, synchro itp) to droga przez mękę. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dzięki!! Wilku masz rację, w porównaniu do "normalnej" ramy to jest tragedia, nawet z wymianą świec.Mam nadzieję, że jakoś mi to sprawnie pójdzie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Też na początku sezonu wyjmowałem lagi na lewarku, jak wszystko sobie wcześniej poluzujesz to nawet nie będzie potrzeby za nic szarpać, lagi powinny wyjść bez większych oporów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Nie no Panowie... mam doświadczenie w partoleniu:)Jednakże tutaj akcja musi być szybka i przemyślana, bo korzystam z uprzejmości sąsiada i nie mam zbyt dużego pola manewru. To jak Ty chesz rozbrać lagi ? Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi