sebastianowski3 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 siemka jestem nowy na forum i soryy jak nie tu napisałem :)Otóż to chciał bym zwiększyć moc ale nwm od czego się zabraćZacznę od tego ze chonda jest z 1996 r tylna blokada wydechu zdjęta, ale najbardziej interesuje mnie jakiis moduł wyprzedzania zapłonu(podobno daje naj mocy)chciał bym się dowiedzieć czy mam tam ukryte jeszcze jakieś blokady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 kręci do końca ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zacznę od tego ze chonda jest z 1996Chonda, powiadasz...Poważna sprawa... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Otóż to chciał bym zwiększyć moc ale nwm od czego się zabrać Zmień motor na mocniejszy,jeśli brakuje Ci mocy Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianowski3 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nq luzie do końca do 10 tys a na biegu to 7,5 a potem slabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To najlepiej kupić moduł wyprzedzenia zapłonu jak piszesz. Napisz nam o ile moc wzrosła po zamontowaniu! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianowski3 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A jak on się nazywa? Tak dokładniej i gdzie się go montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Power Commander 5, najlepsze osiągi uzyskasz montując w zbiorniku paliwa bo wtedy dynamicznie steruje ilością podawanej benzyny na świecę. Zadzwoń do firmy Dynotech, oni po taniości Ci to od ręki zamontują. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianowski3 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tylko ze to chyba do wtrysku jest ja mam gaznik A to się nie wystarczy w motorze wyregulować wyprzedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Ale cie w kulki robią :D Słuchaj w takim motocyklu najlepszym tuningiem będzie przywrócenie do sprawnej serii a dalej to tak jak Dzikowski pisze. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez IZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nq luzie do końca do 10 tys a na biegu to 7,5 a potem slabnie jak na 1 biegu nie zamyka obrotomierza to moim zdaniem jest coś źle.... wyprzedzenia zapłonu się w tym motocyklu chałupniczo nie reguluje........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianowski3 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To znaczy na 1 zamyka a i jeszcze jedno bo w dt lc2 jest taka kostka pod bakiem to jest to Cdi i tam trzeba zbudować i wtedy niema tego ograniczenia obrotów czy u mnie też to będzie? Trzeba zlutowac * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 nie będzie......... w dt blokada na module polega na blokadzie obrotów , moto z blokadą nawet na luzie kręci do 7maks 8 tys obr ( jak go długo przytrzymasz) mostkuje się tam kondensator i wtedy nie ma odcięcia zapłonu przy 7 tys obr i kręci do końca....... jeśli twoja na 1 i na luzie zamyka obrotomierz to znaczy że nie jest blokowana ,,na module'' ... ile ci to leci i przy jakich obrotach ?? może przełożenia masz za bardzo ,,prędkościowe'' i nie ma siły przyśpieszać........... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi