grzechu212 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Kolejny filmik z WSK w roli głównej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 super projekt kolego, naprawdę wielki szacun :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Stary silnik po sezonie przeszedł gruntowny remont (regeneracja wału wraz z centrowaniem, nowy tłok, łożyska FAG, łańcuszek Favorit, łożysko na wałek zdawczy, sprzęgło, szlif, tulejki skrzyni z b101. Silnik około maja będzie na sprzedaż więc jeżeli ktoś zainteresowany to pisać na Pw. Korbę zastosowałem oryginalną więc silnik raczej przystosowany do normalnej jazdy :rolleyes: dla kogoś kto chce normalnie pojeździć w dwie osoby przelotowo 100km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Idzie,jak dzik po lesie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Macie tu nowy filmik, a tam trochę fotek z nowego projektu i jakieś tam pierwsze przejażdżki, ale bez spawaka bo pasuje trochę po docierać szmatkę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Malllynowo!!!! Super to wygląda i idzie jak dzik.Myslales, zeby przeszczepic teraz np. hamulec tarczowy na przód albo zawieszenie z jakiejś japonii? Nie wiem czy w ogóle się da....Jakie masz dalsze plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Zawieszenie z przodu zbudowane jest na bazie suzuki gn125 więc wystarczy wymienić lagi ruchome i można wstawiać cały osprzęt:). Zamysł był taki żeby nie zmieniać zbytnio oryginału. Co do dalszych planów to nie mam pojęcia...zobaczymy co to pokaże na spawaku :). Edytowane 26 Czerwca 2015 przez grzechu212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jak brakuje Ci pomysłów: http://www.google.pl/search?q=wsk+cross Mi podoba się takie coś: W takie coś bym szedł, zeby zblizyć wyglad do wygladu crossa. Tlumik wysoko, przedni blotnik wysoko itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Filmik ze spawakiem :). https://www.youtube.com/watch?v=TqAmbHKfwug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamYZF Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Petarda maszyna, ja właśnie kombinuje coś podobnego, z tym że mam trochę łatwiej bo wziąłem na stół silnik od Mińska i nie muszę już przerabiać zapłonu no i mam 4biegi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 WSK 175 też ma 4 biegi :rolleyes:. Zapraszam na kanał kolegi on też przerabia silnik mińska https://www.youtube.com/user/yamahin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamYZF Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Przeoczyłem, myślałem że to 125 ;-) a z kolegą Yamahinem rozmawiałem ostatnio ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nowy filmik z upalania WSK :). https://www.youtube.com/watch?v=22a559UP-Tg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Stare w nowej odsłonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Kolejna kompilacja z nowym silnikiem 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi