Gość starydziad Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Chyba tak ...... pewnie jakbym sobie jakies HD kupił to bym wyglądał lepiej :DZ brzuchem i brodą na dużym HD tak :) .No nic mi do tego :dry: .https://www.google.com/search?q=grubasy+na+motocyklach&rls={moz:distributionID}:{moz:locale}:{moz:official}&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=W4nXU8ruO8i7Pa_GgJgP&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1395&bih=986&dpr=0.9 Edytowane 29 Lipca 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Uuuuu do takich to mi daleeeekooooooo ........ ale widze że kompleksy u Kolegi wychodzą z racji małego wzrostu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Uuuuu do takich to mi daleeeekooooooo ........ ale widze że kompleksy u Kolegi wychodzą z racji małego wzrostu :DNo ja masz racje ;) .Temat robi się z dupy, rób tego Cafe i pogadamy merytorycznie.ps. osobiście bardzo lubię ten styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Spoko, kupuje przerobionego już nawet ładnie ale kilka rzeczy musze zmienić i bedzie cacy ..... :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No to pochwal się co to :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Daj zdjęcie, na pewno coś wtrącę :wink: . Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 No Klod pochwal się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Widać że tajemnica jest, cicho sza :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Będzie u mnie we Wtorek ........ spróbuje wkleic Fotkę :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 To będziemy zgadywać, morowo :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Będzie w Środę :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Kurcze ten to klasyk pełną gębą :rolleyes: .http://www.returnofthecaferacers.com/2012/01/royal-enfield-cafe-racer.htmlKosztuje chyba coś koło 21-24 tyś plnSkrócić przedni błotnik, wywalić tylny i ............marzenie dla córki jak dorośnie. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Cafe powinien jeszcze jezdzic, to sie tylko toczy.Choc wygladawo i zawieszeniowo jest w porzadku.Z drugiej strony patrzac dla corki taki jest bezpieczniejszy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Na Enfieldach prawdziwych to Ja smigałem w latach 90-ych ..... frajda niesamowita, teraz niestety Motocykl nie taki jak kiedyś :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Te, zdjęcia miały być wczoraj :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi