rockstar Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Co Sądzicie o tej Firmie czy macie jakieś zastrzeżenia- spostrzeżenia- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 To może napisz o co konkretnie Ci chodzi? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 łożyska pewnie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Było pare tematów na forum o AB :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/158874-jaki-producent-lozysk-sie-kryje-pod-marka/?hl=%2Ball+%2Bballs&do=findComment&comment=2017210można użyć szukajki Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstar Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 chodzi mi o jej ogólny asortyment .łożyska także .miedzy innymi .. czy ja omijać chciałem waszych opinii ale dobra nie było tematu .. nie ma co się radzić wystarczy spojrzeć na logo i już widać że porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 nie koniecznie. niektore wyroby maja ok a co do łożysk to zalezy co spakują w pudełko - czasem tani chiński zamiennik a czasem porządne tożsame z produktami stosowanymi na pierwszy montaż. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstar Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 jato ogólnie chyba będę ta firmę omijał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 jest ogólno dostępna ogólno stosowana. nie jest zle, uszczelniacze sa miekie i nie parcieją zbyt szybko tak wiec spoko Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstar Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ok .widzę że z doświadczenia piszesz będę miał wiec to na uwadze że nie jest tak źle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mam łozyska w główce ramy tej marki - oni jako jedyni mieli rolkowe do mojego moto . Powodów do narzekań nie mam , wszystko ok . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ostatnio zauważyłem że po "internetach" chodzi sporo negatywnych opinii o all balls głównie powtarzane przez sprzedawce który ma inne marki w ofercie ;) Chciałbym zdementować te plotkisam sprzedaje / używam / stosuję i są ok.Jeśli ktoś ma zamiar wyrażać opinię o produktach firmy All Balls niech wypowie się ktoś kto je stosuje, a nie ocenia książkę po okładce. "chciałem waszych opinii ale dobra nie było tematu .. nie ma co się radzić wystarczy spojrzeć na logo i już widać że porażka "bez komentarza :) Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak trafisz na tanie chinskie zamienniki pod ta marka to nie ma co spodziewac sie cudow :).Ja nie uzywalem ale kilku kolegom sie rozlecialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstar Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 logo mają okrutne po prostu .. :) ale ok widze że pakują co chcą w pudełka i jak się trafi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Pudełko można otworzyć (to nie nowość), jak ktoś kupuje u sprzedawcy krzak, który ma "nowe oryginalne, nie wyciągane z opakowania" łożyska czy cokolwiek, to może tam sobie włożyć nawet wał od jelcza, wysłać wam i producent nie ma nic do tego... Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgodzę się z Danielem.Ostatnio zamawiałem łożyska na wał do CR-ki All Balls i w środku były Koyo Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi