Tayo Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Witam, udało mi się dostać wsk z przebiegiem równym 4tyś km,cała oryginale pali od kopa itp no ideał słowem , nie wiem gdzie mógłbym to umieścic , ale chciałbym się zapytać ile ona może być warta? :) rocznik wsk'i to 79' i z cała dokumentacją Pozdrawiam Edytowane 4 Lutego 2014 przez Tayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wrzuć zdjęcia Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ok jutro postaram sie wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Mniej więcej tak to sie przedstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 piękna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 i ten dżwięk mocy ;(Wystawiasz na aukcji ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Chcę tylko wiedzieć ile ona może być warta, potem o nią po prostu dbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Chcę tylko wiedzieć ile ona może być wartaKilka tysięcy.Mój wuj kupił w zeszłym roku za 2,5 tys. po malowaniu.Wszystko inne oryginał Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No fakt. Kilka tysięcy, to aż dwa tysiące. Wprost bezcenna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No fakt. Kilka tysięcy, to aż dwa tysiące. Wprost bezcenna!!!!To jeden z przykładów cenowych zadbanych egzemplarzy.Ale co ty możesz o tym wiedzieć :icon_razz: Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Motorek jest ładny, ale to tylko WSK 125 z końca produkcji. Dla większości miłośników tej marki to ani piękna, ani ciekawa, ani rzadka.To, że nie była prawie używana nie powoduje, że jej cena sięgnie pięciocyfrowej sumy. Jak chcesz zobaczyć ile jest warta wystawa na aukcji i się przekonaj.Warto o nią dbać, bo jest w fabrycznym stanie, ale to dalej tylko WSK 125. Ta marka i model to w świecie tzw. "czip bike" czyli coś taniego i tyle. Trzymaj ją i używaj ale nie traktuj jak wygranej w totolotka :biggrin: :excl: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 dzięki wielkie, taka odpowiedz cieszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgadzam sie z przedmówca, fajna ale żadna rewelacja, wartość ok, 1500zł jak sa papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ... a jak nie ma, to ile kto da. Jak da 500 to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, udało mi się dostać wsk z przebiegiem równym 4tyś km,cała oryginale pali od kopa itp no ideał słowem , nie wiem gdzie mógłbym to umieścic , ale chciałbym się zapytać ile ona może być warta? :) rocznik wsk'i to 79' i z cała dokumentacją Pozdrawiam Ja mam Zetkę z przebiegiem 16 km, mogę nawet zrobić zdjęcie licznikowi :) .Posiadasz jak już wszyscy napisali zwykłą trójkę b3 wartości kto ile da(bez kwita) lub te tyśoncpińcet z kwitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi