Limo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To jest nas dwóch ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Trzech, ja w tym tygodniu wybiorę się nad jezioro :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Sposób mojej babci na tego typu bóle : zanurzać (max 5 sekund) staw kolanowy/łokciowy (zależy który boli) na przemian w zimnej (lodowatej) wodzie i gorącej (+60) kilkanaście razy-powiedzmy 20 dziennie. Pomogło już kilku osobą w uśmierzaniu tego bólu. Ja na szczęście nie mam z tym problemu .Spróbuj,może choć trochę Tobie pomoże :) Edit: na pewno nie zaszkodzi Edytowane 23 Stycznia 2014 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dzięki, spróbować nie zaszkodzi ;)Ale chyba na tego typu terapię poczekam aż mnie bardziej będzie rwało :biggrin: Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Polecam "ocieplacze" na kolana wykonane z neoprenu, zapinane na rzepy. Używam takich, to chyba najlepiej wydane pieniądze na mój ubiór motocyklowy :) . Jeżdżę w nich bardzo często, nawet czasami w lecie. http://allegro.pl/ocieplacze-neoprenowe-na-kolana-louis-lodz-i3903618582.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tez kiedys myslalem morsowaniu ale jakos brakuje odwagi. Rozsadek podpowiada: woda pod lodem jest cieplejsza niz powietrze, ale cialo krzyczy nie zanurzaj sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Polecam "ocieplacze" na kolana wykonane z neoprenu, zapinane na rzepy. Używam takich, to chyba najlepiej wydane pieniądze na mój ubiór motocyklowy :) . Jeżdżę w nich bardzo często, nawet czasami w lecie. http://allegro.pl/ocieplacze-neoprenowe-na-kolana-louis-lodz-i3903618582.htmlMam ocieplacze chyba nawet jeszcze lepsze od tych, tylko niestety zacząłem ich używać dopiero od niedawna... czyli jednym słowem za późno. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez lr1 Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madness Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pod nosem (Żory) Masz sport klinikę. Dokonują tam cudów w leczeniu urazów, schorzeń. Zdiagnozuj co jest przyczyną. Potem Lecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotorcycleManiac Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 lr1 - naprawdę Ci współczuję, ale z tego co pisałeś, to winika, iż sam się o to prosiłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi