Niesmiertelny Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Rinas gratulacje i zycze dalszych sukcesow .Niestety dalsze sukcesy uzaleznione sa od kasy jak slusznie zauwazyles . Szkoda tylko ze prawie nikt z klasie rookie nie przechodzi dalej do mistrzowskich bo tam zeby jak napisales walczyc z najlepszymi potrzebna jest olbrzymia kasa i ciezko to uzbierac po sponsorach biorac pod uwage nasze realia.Prawda jest taka ze tam jezdza ludzie ...zamozni i jezdza raczej za swoje.Czytajac twoj tekst skojarzylem od razu Shermana ktory doszedl do tego samego wniosku co ty tylko juz na poczatku swojej zabawy w wyscigi .Albo bede mogl konkurowac z najlepszymi albo dziekuje.Mimo wszystko licze ze tobie i jeszcze paru innym chlopakom ktorzy wypadli z rookie 600 i 1000 pojedzie w przyszlym sezonie ,bo jesli by tak bylo moglibyscie chociaz powalczyc pomiedzy soba bo reszta jak wiadomo narazie jest poza zasiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Widzę że Rinas sprzedaje Kawę. :) Mam pytanie czy startując w Rooki 600 i uzyskując czas kwalifikujący się do WMMP można w następnym sezonie startować w Rooki 1000 ? Tak z ciekawości pytam. Jeśli byłaby taka możliwość to na miejscu Rinasa bym tak zrobił i startował w Rooki 1000, dużo szybciej w tej klasie nie latają. :) i chłopak pewnie walczyłby w czołówce tej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 MatMax - chyba nie można, przynajmniej z tego co ja wiem. Fakt, że taka opcja najmniej by bolała po kieszeni. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Z drugiej strony Nieśmiertelny pisał że ktoś tam na jego sprzęcie pojechał 1:34 to chyba na klasę Superbike wystarczy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 1:35 z kawalkiem :) wiec teraz juz wiem jaki moj motocykl ma potencjał :) a silnik mam w serii :) i nawet klamki mam fabryczne :) co wyglada dosyc smiesznie :) Niestety nie mozna sie przenosic pomiedzy klasami. Przekroczony limit w jednej w jednej z klas wyrzuca zawodnika do klasy mistrzowskiej.Rinas jedzie szybko to fakt ale mial pecha i raz pojechal troooooche za szybko o jakies 0,06 sekundy :) i dupa.Na ostatniej rundzie w Poznaniu jeden z chlopakow z klasy rookie 1000 pojechal tez nagle jedno okrazenie 1:39 i mimo ze po zjezdzie do depo koledzy mu gratulowali i go calowali chlop nie wygladal na szczesliwego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 1:35 z kawalkiem :) wiec teraz juz wiem jaki moj motocykl ma potencjał :) a silnik mam w serii :) i nawet klamki mam fabryczne :) co wyglada dosyc smiesznie :) Niestety nie mozna sie przenosic pomiedzy klasami. Przekroczony limit w jednej w jednej z klas wyrzuca zawodnika do klasy mistrzowskiej.Rinas jedzie szybko to fakt ale mial pecha i raz pojechal troooooche za szybko o jakies 0,06 sekundy :) i dupa.Na ostatniej rundzie w Poznaniu jeden z chlopakow z klasy rookie 1000 pojechal tez nagle jedno okrazenie 1:39 i mimo ze po zjezdzie do depo koledzy mu gratulowali i go calowali chlop nie wygladal na szczesliwego :) To jest paradoks dopiero. Ci, którzy jeżdżą najszybciej w Rookie mają powód do zmartwień zamiast do radości :) Grubo... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wystarczy uzbierać na S1000RR plus upgrade zawiechy i można się przenosić ;) P.S. jaki jest teraz rekord Poznania? Udało się zejść poniżej 1.30? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja przyszly rok tez juz chyba ostatni raz w rookie wiec jak sie przeniose to bede wam opowiadal czy to fajnie latac na koncu :)rekord jest cos chyba 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Chyba 1,32,8 nadal Endy. Poniżej 1,30 to jak Rossi przyjedzie. :)Tak ogólnie szkoda że jednak Rinas w razie czego jak nie uzbiera budżetu nie pojedzie w Rooki 1000 myślę że sporo by namieszał tym bardziej że on jest w miarę dużym zawodnikiem chyba bardziej jednak pod klasę 1000 (chyba 82kg wagi). Pisał coś że jak nie da rady to ma wiele innych pasji w życiu, Macieja też szkoda są to chyba najszybsi chłopacy na tym forum tym bardziej należy im kibicować i fajnie byłoby ich oglądać w następnym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Mat, to miłe co piszesz, ale cóż zrobić. Takie te wyścigi u nas Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Maćku bo to są wyścigi kto wiencyj kasy ma :DKurde pojeździlibyśmy coś jeszcze, może w nast sezonie się uda jakoś złapać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Chetnie tylko ja teraz gdzie indziej upalam :) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 a gdzie..? może na Radom pojedziemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 na kostkach będzie wesoło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Od kilku lat kibicuję temu chłopakowi jest to chłopak z ogromnym potencjałem i dużym talentem, bardzo bym chciał żeby za rok wystartował w całym cyklu hiszpańskiej klasy Moto2 która jest bezpośrednim przedsionkiem mistrzostw świata tej klasy. Takie potęgi jak Orlen i inne znane w Polsce firmy powinny zdecydowanie postawić na ten polski talent. Myślę że w obecnych czasach w razie sukcesu byłaby Paskomania. Facet który wsiada drugi raz na motocykl klasy moto2 i robi nieznacznie gorszy czas od rekordu toru mówi sam za siebie. :)http://motosp.pl/moto2/udane-testy-adriana-paska-na-motocyklu-moto2/50531/Trzymajmy kciuki za Adriana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi