konrad1f Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 http://tablica.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-mozliwa-zamiana-na-mercedes-w124-w126-propozycje-CID5-ID3HMkp.html#110c42a989 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Szukaj peugeota 406 z 2.0 pod maska ,rwale i niezawodne auta - byle nie kombi bo brzydkie :) , buda pelen ocynk i projektowana przez biuroPininfarina Kolega mial Lagune 1 z 2,0 pod maska z 450 tys km na liczniku i wszystko dzialalo jak trzeba, tylko rudy mu dupe zjadala, no ale to auto bylo mocno walone w tyl.... VW unikaj po agrodres tjujninku i opanuj sztuke zmiany zawieszenia przedniego na parkingu :D bo co pol roku, jak nie czesciej bedziesz to robil :). Przy audi A6 musisz miec zasobny porfel , auto trwale, ale drogie w eksploatacji. Jeszcze zostaje jakas beta 5 , ale to ulubione auto dresow i zazwyczaj sluzy do palenia gumy i dritowania Edytowane 23 Listopada 2013 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 a6 C5 jest drogie , ze slabym zawieszeniem, c4 jest tani w utrzymaniu , bo trwaly Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Z takimi parametrami jak piszesz to niczego lepszego jak golfik4 nie znajdziesz,Z modeli które wymieniasz, jak znajdziesz coś na 100% pewnego to bierz, nie pchaj sie w diesla w obu tych autach to porażka.C4 jak pisze kolega wyżej test jak najbardziej OK (sam mam takie) ale z racji wieku i spalania może być z nim kłopotPowodzeniaPozdr Edytowane 24 Listopada 2013 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Budżet dosyć ograniczony bo 8 tyś zł,ale faktycznie Golf w wersji kombi nie wydaje się złym rozwiązaniem,podobnie jak C4. Daj znać na co ostatecznie się decydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Laguna to sie do tego nadaje by sama być wożona, a nie by cokolwiek wozić. Mój szwagier kupił taką fajna, zadbaną Lagunę II niby w najmniej awaryjnym silniku 1.8. Przez dwa lata wymienił chyba pół auta, nie było elementu który by się nie zje*ał. Mechanicy go bardzo lubią. Jedyny plus tego auta to to, że jest wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 No i dośc ładna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A mój ojciec kupił Lagunę 2 z pewnego źródła i na razie jedyną awarią "poważniejszą" była wymiana pedału gazu (potencjometr się spsuł), jest u nas ze 3 lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Może nie wyjeżdża z garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Wyjeżdża, wyjeżdza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Kurczaki...tyle lat mówiłem, że jak auto to tylko japończyk a wiedziałem, że w każdym temacie Yuby napisze, ze francuzy są ok a tu i Yuby przesiadł się na japany.BTW zeby nie było teraz mam audi w kombi :icon_mrgreen: a połówka opla...zniemczyłem się. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 2008 to zalicza sie jeszcze do "nówek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evon Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Laguna to sie do tego nadaje by sama być wożona, a nie by cokolwiek wozić. Mój szwagier kupił taką fajna, zadbaną Lagunę II niby w najmniej awaryjnym silniku 1.8. Przez dwa lata wymienił chyba pół auta, nie było elementu który by się nie zje*ał. Mechanicy go bardzo lubią. Jedyny plus tego auta to to, że jest wygodne.Ja też kupiłem fajną, zadbaną w silniku 2.0 benzyna z 2006 czyli po lifcie.Odpukać, przez 5 lat zrobiłem 140 kkm i poza tym co sam zepsułem, nic się z nią złego nie działo. Regularnie wymieniane filtry i oleje, jak coś puka w zawieszeniu to nie czekam aż się rozleci tylko wymieniam od razu. Jak na razie nie narzekam. Aktualny stan licznika 182000 km z czego 140 kkm na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja też kupiłem fajną, zadbaną w silniku 2.0 benzyna z 2006 czyli po lifcie.Odpukać, przez 5 lat zrobiłem 140 kkm i poza tym co sam zepsułem, nic się z nią złego nie działo. Regularnie wymieniane filtry i oleje, jak coś puka w zawieszeniu to nie czekam aż się rozleci tylko wymieniam od razu. Jak na razie nie narzekam. Aktualny stan licznika 182000 km z czego 140 kkm na gazie. Bo kupiłeś z silnikiem benzynowym, dlatego masz spokój :) Lagunę II z "legendarnym" silnikiem 1.9dCi miał mój kolega z pracy. Rocznik auta 2002. Kupił ją w 2006 za ponad 40 000zł, sprzedał w tym roku za 5000zł. Przebieg oryginalny 260 000km. Jak czasami zaczynał opowieści, co robił przy tym aucie, jakie miał awarie to aż ciarki przechodziły. Przy silniku to zmieniał chyba wszystko co się dało (m.in. 3x turbina). Jak czasami za nim jechałem to była czarna zasłona dymna, aż zderzak przy wydechu był okopcony. Piła litr oleju na 1000km. Co jakiś czas na zegarach zapalały się wszystkie kontrolki i auto gasło. Z tą choinką nie poradziło sobie nawet ASO Renault, robili jazdę testową i 2x im to wyskoczyło. Cały dzień się zajmowali autem i nie mogli dojść, w końcu oddali koledze samochód z komentarzem "no niestety, nic nie poradzimy, musi pan tak jeździć". Ręce opadają... W momencie sprzedaży auto miało sprzęgło z dwumasą do wymiany, skrzynia biegów też (wypadająca trójka), centralny zamek zamykał drzwi jak mu się podobało, no po prostu ruina. Jedyny plus tego auta to blacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 PanowieMiał ktoś z Was doświadczenia z Focusem 1.6 Benzyna. Da radę to to zgazować? Bo mam około 12kzł, i potrzebuję nie za drogie wozidło które nie zrujnuje budżetu. Wizualnie jest to całkiem przyjemne, ale nie znam nikogo kto by tym jeździł żeby usłyszeć jakąś opinię użytkownika. Czy macie jakieś podobne propozycje? Przebieg roczny raczej nie więcej niż 10kkm. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi