KarolaS Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 To jest zaraźliwe! Niestety nie ale daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 kurcze, te radzieckie komputery maja to do siebie, ze jak pisze rownolegle na advrider.com, to bez problemu moge przeklajac linki z imageshacka..a tu znow nie moge na tym zlomie :( nie ma opcji "wklej".. pisze z innego kompa, bo z poprzedniej kafejki kazali mi sie wyniesc..wiec teraz recznie po literce przepisuje caly kod obrazka na forum :)a moze znajdzie sie bratnia dusza, ktora przerzuci tutaj te obrazki?bo wpisanie jednego kodu zajmuje kilka minut :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zajrzałem na ostatni post i musiałem przeczytać cały temat.Jestem w szoku. Niepozorny chudzielec (bez urazy), a dokonuje rzeczy o których ja nawet nie śmiem marzyć :blink:Myślę, że śmiało nick możesz zmienić na coś w stylu: Motocyklista - Podróżnik (PRAWDZIWY).Ogromny szacun :notworthy: i bezpiecznego powrotu życzę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 dobra, moze sam przekleje foty, jak bede na innym komputerze kiedys.. za pare dni moze :) specjalnie pojechalem do Biszkeku, zeby wyjasnic na ambasadzie sprawe mojego wjazdu do Tadzykistanu - wydawalo mi sie, ze cos strasznie pognoilem, bo niby brak mi pozwolenia na wjazd do gornego badachrzanu.. gadalem nawet z Samborem przez telefon.. lece do ambasady, paniusia mi tlumaczy, ze nie moze mi wydac samego pozwolenia...... kurde...... olewam, lece na osh i sary tash..... po drodze jednak sie dowiaduje, ze obok wizy mam specjalna pieczatke, ktora to wlasnie jest tym uprawnieniem..... wiec moge niby spokojnie jechac......btw - Sambor, to wlasnie ty jestes powodem mojej obecnosci w stanach :)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[nie moge edytowac pierwszego posta, prosze kogos o przeklejenie tego do mojego pierwszego posta, dziekuje] Pragne podziekowac nastepujacym osobom za wsparcie tej podrozy. Bez was nic by z tego nie bylo. Wisze wam snickersa, jak sie kiedys spotkamy.Agnieszka S - Police, PolandBert - Wieliczka, PolandBonhart88 - Nałęczów, PolandDudinozor - Tychy, PolandFilip R. - Swarzędz, PolandGeorge954rr - Krapkowice, PolandGrass - Toruń, PolandJan D. - Charleston, USAJarosław M. - Jastrzębia, PolandKarolaS - Warszawa, PolandKivi - Warszawa, PolandLuca - Chęciny, PolandŁysy - Rybnik, PolandMałgorzata S.-B. - Ustroń, PolandMag.Śl - Gliwice, PolandMałaMi - Rybnik, PolandManiek_7 - Michałowice Wieś, PolandMisterM - Zielona GoraMonter - Giżycko, PolandPatrycjaP - Lipinki Szlacheckie, PolandPchła - Poznań, PolandPepaFJR - České Budějovice, Czech Republic Piotr M. - Warszawa, PolandPiórko - Legionowo, PolandPrzemek96 - Kujakowice GórnePrzemyslaw B. - Kujakowice Gorne, PolandRobert J. - Siennica, PolandSkilos - Kędzierzyn-Koźle, PolandSpiwor - Wrocław, PolandSumadax - Łęczyca, PolandSyrek - Goraj, PolandSzaki73 - Warszawa, PolandTomasz R. - Jastrzębia, PolandVisuz - Kraków, PolandWesley R. - UKWróbel - Sokołów Podlaski, PolandYuby - Warszawa, PolandZbycho - Siedlce, PolandZuzia K. - Ustroń, Poland - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Podziwiam cię za wytrzymywanie w czarnej skórze, w takich temperaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No, że ja już córkę wydałem za mąż...takiego mógłbym mieć fajnego zięcia podróżnika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) No, że ja już córkę wydałem za mąż...takiego mógłbym mieć fajnego zięcia podróżnika;)Janek, przelej na kilka snickersów, może akurat coś z tego będzie :) ups, córka już zajęta :huh: Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Kurde Yeuop nie opuszczaj tego forum nigdy ! Super zdjęcia, czekamy na więcej, jak tam jest pięknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Yeuop,najlepsza jest ta radość w Twoich oczach, przebija nawet cień motocykla :) przywieź jej chociaż trochę do tego kraju smutnych i zagubionych ludzi :sad:Ps. poprawiam się i dorzucam na snickersa, trzymaj się i dawaj foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wiesz czego Ci zazdroszczę? Że potrafisz się z nimi dogadać. Znasz te wszystkie języki? Wprowadził Cię ktoś czy sam wszedłeś w kraje wschodu?Poważne pytanie, bo jak dla mnie, przeciętnego zjadacza chleba i o ukształtowanej psychice na temat wschodu przez media, do tego mieszkanie przy zachodniej granicy, to to jest jakiś pieprzony kosmos. Bardzo bym chciał pojechać na Ukrainę. Czy Sybir gdzie moja spoko babunia była na zesłaniu... Dupa od siodła nie boli? :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysioz Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No rzeczywiscie , koledzy z pokolenie , ktore nie przerabialo juz obowiazkowego rosyjskiego. Mijesce zamieszkania nie ma tu nic do rzeczy Cieszyn tez daleko od Bugu. Zle media spwiorze sledzisz . Ukraina to lajcik - poczekaj na pena relacje Andyszka - na jego stronoie sa tez trzy relacje z Bialorusi - wystarczy troche poszukac , ale trzeba chciechttp://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/163115-dookola-ukrainy/ Co do Syberii czytalem kiedys relacje Konrada " Biesa" - nie wiem czy jest uzytkownikiem tego forum.http://www.konrad-mw.home.pl/podroze.htmlSorki za offtopa w temacie .Oczywiscie pozdrawiam yeuopa . Uswiadomil mi jak fajny motorek stoi w garazu i jaki w nim drzemie potencjal. Nie pamietam w jakim watku byly dane do przelewu - poprosze o linka lunb informacje na PW . Jesli zajdzie potrezba chetnie wspomoge . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 O Białorusi to nawet niemarzę ;) No sam zobacz czy to jest zachęcające:http://wyjazdy.studentnews.pl/serwis.php?s=1645&pok=36952&id=56543 Ponoć obowiązkowym wyposażeniem samochodu jest paczka prezerwatyw, ciekawe czy motocyki też to dotyczy. Na rosyjski jeszcze się załapało, co z tego jak wiedza została tylko jak czytać cyrylicę.I z takim nastawiem, że to po rosyjski kraj, pojechałem na Litwę a po zobaczeniu najbliższego znaku to był szok - po rosyjsku to na pewno nie było. Świetna ta kirgizja. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No rzeczywiscie , koledzy z pokolenie , ktore nie przerabialo juz obowiazkowego rosyjskiego. Mijesce zamieszkania nie ma tu nic do rzeczy Cieszyn tez daleko od Bugu. Zle media spwiorze sledzisz . Ukraina to lajcik - poczekaj na pena relacje Andyszka - na jego stronoie sa tez trzy relacje z Bialorusi - wystarczy troche poszukac , ale trzeba chciec(...)Nie pamietam w jakim watku byly dane do przelewu - poprosze o linka lunb informacje na PW . Jesli zajdzie potrezba chetnie wspomoge . :)No właśnie, wystarczy poszukać. Zajrzyj do postu nr 100 w tym wątku. Teraz to już nie ma wymówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 43 1050 1083 1000 0022 8468 3667wlascicielem konta jest: Piotr Cienciala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysioz Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Sliczne dzieki. Niestety przelew internetowy z banku , ktorego uslug korzystam wymaha jescze adresu posiadacza konta. Nie wiem czy takie dane moga byc opublikowane na otwarym forum ( i czy posiadacz sobie tego zyczy) wiec ptrosze o wiadomosc: [email protected] Rzeczywiscie przeoczylem post , ale z tego co pamietam kiedys byl osobny watek. Zostalo mi zasilic konto snicersowe. Bialorusi nie ma sie co bac - ja sie wybieram , tylko nie wiem jeszcze jakim srodkiem lokomocji. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi