_Monter_ Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie wolno uciekać po chodniku, to niezgodne z prawem przecież.Już jesteś moim autorytetem w kwestii prawa więc na pewno rozwiejesz moje wątpliwości.A na piechotę można uciekać po chodniku?Moze uda nam się stworzyć FAQ uciekiniera? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 i co jak teraz będę palił... :huh: Luz znajdziesz kogoś innego... No to Wakacje ma ciekawe :D Wakacje będzie miał wypasione :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Widocznie miał dobre zioło, przy takiej ilości wyraźnie już by od niego capiło, zwłaszcza jakby go zaprosili do auta.Myślę, że ucieczka jak najbardziej uzasadniona, aczkolwiek nieudana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Fredo, czyli jednak rozsądny chłopak z niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie, rozsądni ludzie nie zażywają ani też nie noszą przy sobie narkotyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelhead Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 i co jak teraz będę palił... :huh:Maniek, u nas NIE WOLNO palić. Za to możesz się uchlać do upadłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 On pewnie był uchlany , albo sfurany i dlatego go ścignęli :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Uuuu, policmajsrty "nie umią" motura transportować. Jakby to był mój motur, to pozwałabym ich o zniszczenie zawieszenia :laugh:. A swoją drogą, kierownik motunga - doopa. Jak można w mieście dać się złapać :blink:, nie mówiąc o głupocie pt.: nie zatrzymanie się do kontroli :blink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Pierwsze słyszę żeby policjanci zajmowali się transportem. Raczej zlecają to pomocy drogowej. Nie angażują się http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-policja-nic-nie-robi-nieprawda-policja-wykonuje-czynnosci-fi,nId,981499 A po drugie, Piórko powiedz ile razy uciekałaś przed policją? Czy po prostu teoretyzujemy tak sobie licząc, że nie ma tu akurat kogoś kto by cos o tym wiedział z doświadczenia. Edytowane 3 Lipca 2013 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacio7 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Jestem świeżakiem w jeździe motocyklem, ale wydaje mi się że stres temu towarzyszący robi swoje, jak wiesz że Cię zatrzymają to już masz przyklepane za posiadanie i za złamanie przepisów drogowych jak i nie zatrzymanie się na znak policji. Według mnie można podczas takiej ucieczki łatwo się rozbić lub zabić. Tak jak wyżej ktoś napisał wydawało by się najlepiej uciekać chodnikami i miedzy blokami tam gdzie auto nie wjedzie. Tutaj na Is policja powyżej 140 km/h (policjant na motocyklu) nie może kontynuować pościgu za uciekinierem ze względów bezpieczęstwa funkcjonariusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Może kolunio za dużo oglądał filmów na YT pod tytułem "Ghost rider",gdzie zawsze udaje się uciec gliniarzom :) A tu kiszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ... jak wiesz że Cię zatrzymają Tutaj na Is policja powyżej 140 km/h (policjant na motocyklu) nie może kontynuować pościgu za uciekinierem ze względów bezpieczęstwa funkcjonariusza. Jezeli wiem, ze mnie zatrzymaja, to wogole nie uciekam. Pomijam, ze skad moge wiedziec, ze mnie zatrzymaja ? Jak uciekam, to uciekam :icon_mrgreen: To mienkie siurki w tej Islandi, unasm, nie odpuszczaja. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacio7 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jezeli wiem, ze mnie zatrzymaja, to wogole nie uciekam. Pomijam, ze skad moge wiedziec, ze mnie zatrzymaja ? Jak uciekam, to uciekam :icon_mrgreen: To mienkie siurki w tej Islandi, unasm, nie odpuszczaja. :crossy:Może i mienkie :-) ale nikt nie chce ryzykowac swojego życia goniac furiata, wtedy może byc nawet 2 wypadki śmiertelne. W pl takie prawo by nie przeszło, wszyscy by latali powyzej 140 he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Szczerze napisawszy nie tak łatwo uciec policji, tam nie zawsze leszcze są za kółkiem. Miałem kiedyś mały pościg - nie wiedziałem, że mnie ścigają, dopiero w ostatniej chwili zauważyłem, że to tajniaki jak zwolniłem wjeżdżając do miejscowości i miałem skręcić w lewo w stronę Jaworzyny Śl.Wyskoczyli z łuku drogi z dużą prędkością i jakimś cudem mnie nie rozjechali prawie wjeżdżając mi w tył.Ale przez chwilę samochód wpadł w poślizg wszystkimi 4 kołami. Za to podarowali mi mandat za brak przy sobie dokumentów(autentycznie zapomniałem) :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promulgacja Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja uciekałem 3 razy... Wstyd się przyznać ale po prostu szkoda mi było czasu na zatrzymanie. Za każdym razem próbowali zatrzymać na przysłowiowy : "dopierdol" bo prędkość przepisowa była itd.Wynik 3:0 dla mnie, a działo się to w mieście. Jeden jedyny raz tylko jak już ich odstawiłem i zmyliłem, to się wyłożyłem :) Adrenalina robi swoje i już po fakcie łapy zaczęły się trząść... Było to późnym wieczorem, dobrze nie było widać i chciałem sobie skócić drogę. Przecinałem ulicę ale nie zauważyłem pasa zieleni i krawężnika. Lekko starty dekielek silnika, a poza tym wszystko ok. Czuję, że wyczerpałem swoje "szczęście" do ucieczek więc następnym razem się zatrzymam. :Dps. Jeden raz uciekaliśmy całą grupą (6 moto) i nikogo nie złapali. Po prostu zaczęliśmy się rozdzielać w różnych miejscach miasta i chyba nie mogli się zdecydować za kim lecieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi