piórko Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Panowie - gratulacje :buttrock:!!!Trzymam kciuki za resztę sezonu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Kuwa Sikor Ty tam prawie idziesz łokciem jak Marquez, pomyśl o slajderach. Szacun za Twój progres. :blink: :notworthy:Właścicielowi zdjęcia też się należy szacun, za fajne ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Świetnie chłopaki - gratulacje!:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Fakt, Sikor znacznie bliżej asfaltu :D Swoją drogą spojrzałem na te dwa zdjęcia i zauważyłem, że rzeczywiście muszę tylną sprężynę wymienić, bo zaraz będę tarł wanną.. Edytowane 22 Maja 2013 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Marcmarc, który byłeś w obu wyścigach, bo wszyscy tylko o Sikorze piszą :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Za niedługo opublikujemy pełną relację z rundy, także będzie można sobie poczytać, kto co zrobił i dlaczego. W dodatku nasza relacja nie będzie przedrukiem, który jest namiętnie kopiowany na wszystkich portalach tematycznych :) Limo: jeden klik w link do wyników i będziesz wszystko wiedział. A o Sikorze i Rinasie niech piszą, bo chłopaki odwalili naprawdę kawał dobrej roboty. Edytowane 23 Maja 2013 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 W skrócie w pierwszym wyścigu przyjechałem ostatni, w drugim 11 :) W relacji będzie co i jak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Najważniejsze że dojechałeś i tak jestem z Ciebie dumny i cała Praga. :) Dokładnie, to był Marka pierwszy raz, kiedy w ogóle stanął na liniach startowych. Kto tego nie doświadczył, nie wie co się wtedy w głowie dzieje. Szacun pełny! Tym bardziej, że w wyścigu nr 2 był proges a nie zrezygnowanie, co też nierzadko się zdarza. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Zgadzam się, to musi być niesamowite uczucie i stres, może i mi będzie dane kiedyś tego doświadczyć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Fakt, to jest niezapomniane uczucie i wyjątkowa chwila - nawet jak opisywałem to w swojej książce to ciary biegały mi po plecach.Życzę wam jak najwięcej startów i wiele sukcesów - pamięta się ten pierwszy raz, oj pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jest masakra, pierwsza procedura startowa jest straszna, bo niby coś się pamięta z regulaminu, ale to pierwszy raz, więc wszystko jest nowe! Jutro opublikujemy naszą relację, także będziecie mogli przeczytać co nieco z wrażeń, ale już teraz powiem, że nie mogę, po prostu absolutnie nie mogę się doczekać następnego wyjazdu na tor. Już dzisiaj byłem w garażu pomacać motocykl, niby to tam coś porobić, nie czekałem 15 minut, przyjechał Sikor, niby to po opony, ta, jasne, przyjechał popatrzeć na swoje R6.. :D Przepadło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Sikor, niby to po opony, ta, jasne, przyjechał popatrzeć na swoje R6.. :D Przyjechał do dziecka :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 A idźcie ... :) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 no mi się też podobało za pierwszym razem, ale za drugim trochę mnie :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 HE HE faktycznie ,niby sie czlowiek boi ,stres ,adrenalina i najdziwniejsze to jest to ze gdy tylko gasna czerwone swiatla wszystko mija :) i zostaje tylko wyscig :)Ale nie na wszystkich tak to dziala ,z nami zaczynalo jeszcze dwoch kolegow i niestety im sie to nie spodobalo . :(Przerazalo ich to wszytsko ,ta walka w pierwszych zakretach ,wciskanie sie na lokcie i 100 % szansa na dzwon ,wczesniej czy pozniej ale gwarantowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi