Limo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 I ja na jeden dzień 29.07 A miałbyś miejsce na przyczepce? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ogólnie to tak, mam przyczepę na dwa moto Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No to git, to chętnie bym się zabrał jeśli masz miejsce. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 To kto w końcu chce się ze mną zabrać w tą niedzielę? na 1 albo 2 dni - do ustalenia Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 na pw ci wyslalem wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 kurde troche mi się popierdoliło w robocie i już sam nie wiem czy pojade, jeżeli już to pewnie tylko na wtorek i to też zdecyduję w poniedziałek popołudniu, ehh niestety czasami życie zmusza do czego innego niż by się chciało... Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEED DAY Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Chcemy odpowiedzieć na cały zestaw Waszych pytań oraz wyjaśnić wszelkie nieporozumienia w jednym poście, żeby nie robić zamieszania, stąd czekamy jeszcze chwilę i lada dzień pojawi się obszerna odpowiedź. Czy jeszcze ktoś coś, czy teraz nasza kolej? ;) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi wszystkim, których czeka do Poznania długa podróż - do zobaczenia na miejscu! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 No to czekam z niecierpliwością na odpowiedzi.Fajnie że jesteś SpeedDay, bo myślałem, że po tych kilku pytaniach już nici z Twojej wizyty tutaj na forum. :biggrin:Swoją drogą, to nie wyobrażam sobie, że znajdziesz jakąś racjonalną i sensowną odpowiedz na pytanie, dlaczego mniej jeździmy a tyle samo płacimy. ;)Powodzenia kolego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Czy to prawda że 29-go będzie 8 sesji? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokladny Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Znacie jakichś instruktorów, którzy prowadzą indywidualne kursy doszkalające? Na SpeedDay'u jest instruktor tak? Dużo da się nauczyć na takich imprezach? Gdzie wy się szkolicie? CSS, inne szkoły, sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 dokladny, spróbuj na następnym speeddeyu jak jesteś z grupy zielonej to koszt chyba 120zł za 20 minut+rozmowa przed i po + nagranie z przejazdu.Wydaje mi się że warto. Spróbuj, opisz bo sam jestem ciekawy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokladny Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie głupi pomysł ale na GS'ie trochę wstyd ale ambicję są ;) do kosztów jeszcze trzeba doliczyć dojazd do Poznania i koszt karty 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 poza tym warto czytać na forum i pytać doświadczonych kolegów jak Sikor czy Rinas. Sam to robię bo jestem zielony ale dzięki nim może już wkrótce będę żółty a za rok biały czyli w klasie 1,4... hehe :)żaden wstyd popytaj, pokombinuj zrób tym giksem 2,05 i jesteś gość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokladny Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Czytam czytam, uczę się i szkole. Zastanowię się nad tym Poznaniem jeszcze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 A co Ci innego zostało w Polsce oprócz Poznania ? ;) Nie masz wyboru tutaj hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi