#36 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 wysylajac odpowiednio wczesnie zgloszenie przed pierwsza runda mozna wpisac numer jaki bys chcial miec , wiadomo im szybciej wyslesztym szansa jest wieksza ze go dostaniesz, tak wynika z mojego doswiadczenia w rookie czy predatorach . W klasach miszczowskich wiekszosc ma swoje numerki i tego sie w biurze trzymaja . no Gdansk widzie jest tutaj godnie reprezerntowany jestem ciekawy jak Niesmiertelny bedzie zapierd... na tej BMW :) ja tam chce numer #36 i pewnie skorzystam z rady i zarezerwuje go wczesniej. Cytuj szkolenie motocyklowe dla wszystkich3MM Racing Academyhttp://www.3mmracingacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie wiem skąd te pomysły z rezerwcjami, bo wystarczy jeden telefon do AW, żeby się dowiedzieć, że nie ma czegoś takiego, jak rezerwacja numerów i obowiązuje zasada (niepisana), że każdy jeździł z tym, który miał w poprzednim sezonie a jeżeli nie jeździł, to mu dają wybór spośród tych, które są wolne. Odbywa się to przy zgłaszaniu na rundę, bezpośrednio przed BT, na którym już trzeba zaprezentować numery na moturze. Ps. ja bym się zainteresował trochę ważniejszymi sprawami typu licencje, ubezpieczenia, badania lekarskie na nowych zasadach (nowe druki) ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Jacek a możesz mi na PW napisać coś więcej bo jestem zielony w tym temacie..? kuźwa właśnie do mnie dotarło, ze mogę mieć problemm z przejściem badania z połamanym kręgosłupem... :( Edytowane 20 Lutego 2013 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) nie wiem jak to niemieckie ustrojstwo bedzie zasuwac bo jak ja poskladalem to zrobiilem nia tylko pare kilometrow po wiosce :) tak ze narazie przymieram sie tylko w garazu ,ale pozycja i zestaw wskaznikow mi odpowiada ;) Odnosnie numerkow to oczywiscie z nie ma rezerwacji ,mialem na mysli to ze zgloszenia do zawodow mozna wysylac juz chyba 2-3 tyg wczesniej i jak bedzie wolny to ci go przydziela bo glowy nnie dam ale nie wydaje mi sie zeby w biurze zawodow ktos siedzail i sprawdzal czy w zeszlym roku ktos latal z tym numeram czy nie ,w kazdym razie sprawa dotyczy pucharu polski niw mistrzostw polski bo tam to wiadomo :) ,ale moge sie mylic bo na uklady nie ma rady :) jesl chodzi o badanie to nie mow i tyle . Edytowane 20 Lutego 2013 przez Niesmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 gorzej jak będą serce chcieli osłuchać i się trzeba będzie rozebrać - wtedy nie sposób nie zobaczyć rozprucia...echhh... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Człowieku, to jest WMMP. Tu się rozchodzi o to, aby kasa za wpisowe wpadła i aby limit głośności się zgadzał. Niczym więcej się przejmować nie musisz. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 hehe mam nadzieję :)dzięki za wyprostowanie poglądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A od tego sezonu jakichś innych papierów nie trzeba mieć, tak przy okazji? To nie są jakieś inne badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tia, jakiś zielony formularz czy coś, mam nadzieję, że lekarz, który nam podbijał hurtem w zeszłym roku będzie wiedział o co chodzi. Niestety poprzedni, od którego zaświadczenia miło pół Polski, zrobił wszystkim kapitalny numer i umarł, więc się zrobił problem :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 bezczelny typ Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Nie wiem czy oglądaliście to ale wrzucę. Fajna relacja przeprowadzona przez Adama i nawet Mick jest na końcu. Film z przed lat ale warto przed sezonem sobie oglądnąć jak to wygląda.Tak jak pisał kiedyś niesmiertelny nie którzy mogą bawić się na bogato i tak naprawdę oni się liczą, większość z nas to raczej będzie się bawić dla samej frajdy no chyba że Sherman jak znajdzie sponsora ;)Adam naprawdę fajnie to przedstawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No bardzo fajnie i sympatycznie ale co to wnosi do sezonu 2013? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Teraz sie troche pozmienialo ,ale pamietam kiedys to najsympatyczniej bylo w boksach na trawie w lesie :)NA kostce siedzialy tylko duze zespoly i niestety zawsze jest ,bylo duze cisnienie na wynik ,a to sponsorzy a to ktos kogos nie lubi a to jakis incydent wyscigowy albo ktos gdzies sie z kims poklocil . Chociaz jak czlowiek z lasu poszedl do chlopkow na kostce to tez w wiekszosci przypadkow w miare mozliwosci pomogli W lesie ,milo sympatycznie po kolezensku , w dzien sie scigalo na lokcie a wieczorkiem siedzielismy pilismy piwko (jedno gora dwa :) )i gadalismy ,jeden drugiemu podpowiadal jak cos wiedzial wiecej, jak zrobic to jak zrobic tamto a czasami trzeba bylo cos komus pozyczyc bo mu zabraklo i nie zawsze chodzilo i piwko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A teraz wszyscy mieszczą się na kostce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 he he i dlatego sie pomieszalo towarzystwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi