amnezja Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Go Sonik :laugh: !!!.Nawet Zlad wie kto jest super :) I na tą chwilę trzeci w generalce. Przygoński goni - 10ty :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A dla czego nic nie piszecie o Adamie Małyszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No właśnie: ja stawiam na Małysza :biggrin:. Poważnie, myślę że Przygoński będzie najwyżej z naszych, ale Małysz też będzie wysoko (czego mu życzę) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Adas jedzie bez parcia, to dopiero drugi jego start i moim zdanie jedzie zbyt ostroznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Slowly but shurly ;) , więc - who knows :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Piórko Know -How to tylko w Poznaniu ;) Albo się jedzie ostrożnie i jest się na niezłym miejscu. Albo się jedzie na maksa i jest się wysoko, lub wcale. Adaś jak będzie w pierwszej dwudziestce to będzie szał. edit:literówka Edytowane 8 Stycznia 2013 przez amnezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Amnezja - o tym mówię: pierwsza dwudziestka. Tak, czy owak jak na drugi start to byłoby naprawdę nieźle (w zeszłym roku był chyba 38?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Najłatwiej jest dyskutować o wynikach sprzed ekranu komputera :D . Moi drodzy, zawodowiec Hołek, mimo ogromnego stażu, rozpieprza się na początku rajdu, a Wy oczekujecie, że były skoczek narciarski, który niedawno wsiadł za kierownicę będzie dawał z siebie 100% i jeszcze skończy zabawę na kilkunastym miejscu.Litości. To są rajdy, a nie Playstation. To wielki sukces, że w ogóle jedzie, tym bardziej jak ukończy. Chyba wypada troszkę zmienić ocenę sytuacji. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Najłatwiej jest dyskutować o wynikach sprzed ekranu komputera :D . Moi drodzy, zawodowiec Hołek, mimo ogromnego stażu, rozpieprza się na początku rajdu, a Wy oczekujecie, że były skoczek narciarski, który niedawno wsiadł za kierownicę będzie dawał z siebie 100% i jeszcze skończy zabawę na kilkunastym miejscu.Litości. To są rajdy, a nie Playstation. To wielki sukces, że w ogóle jedzie, tym bardziej jak ukończy. Chyba wypada troszkę zmienić ocenę sytuacji. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Moi drodzy, zawodowiec Hołek, mimo ogromnego stażu, rozpieprza się na początku rajdu, a Wy oczekujecie, że były skoczek narciarski, który niedawno wsiadł za kierownicę będzie dawał z siebie 100% i jeszcze skończy zabawę na kilkunastym miejscu. A czemu miałby nie skończyć? Dojeżdżanie w połowie stawki to przeważnie żaden problem pod warunkiem, że jedziesz rozsądnie i nie ryzykujesz (patrz Czachor). Małą próbkę tego mieliśmy nawet w poprzednim sezonie na własnej skórze, gdzie wystarczyło nie robić głupot i meldowaliśmy się w połowie dowolnego wyścigu - tylko co z tego? Problem jest taki, że tak jadąc nie masz żadnych szans na naprawdę dobre miejsce. Właśnie dlatego tacy zawodnicy jak Hołek, Sainz czy Peterhansel są albo na czołowej lokacie, albo kończą w rowie na dachu ;) Jazda zachowawcza to jak pójście do burdelu po to, żeby się poprzytulać :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jak na warunki Dakarowe, dzwon Hołowczyca wyglądał bardzo delikatnie. Wglądał ale widać, że nie był. Niech się kuruje i wraca szybko do zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Najłatwiej jest dyskutować o wynikach sprzed ekranu komputera :D . Sikor, chętnie relacjonowała bym z Peru, ale wiesz, paznokieć mi się złamał i nie mogłam polecieć ;)Wszyscy wiemy, że Dakar to nie spacer po bułki, a morderczy rajd. Wiem, że nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem, ale dlaczego nie mogę być optymistką? Niech jedzie co sił w wąsach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ale pierwsza 20-tka to nie jest połowa stawki. A poza tym. jak sądzę, liczy się progres i zdobywanie doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Amnezja, tak właśnie podejrzewałem ;) . Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A mi się przypomniała spocona Martyna, ach.....ja mam obraz rozpłakanej Martyny :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi