afroleon Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 yuby a ja w swojej kawce mam łańcuch oryginalny 520 i co ja biedny mam zrobić jak ja spojrzę Panu Molikowi w oczy czy może jakiś wyjątek od regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Nikt Ci nie uwierzy ! Bedziesz musial zmienic jak w regulaminie, zebys nie mial przewagi ;)Wiadomo mniejsze masy wirujace i takie tam . :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 I ta pompa brembo jest dopuszczalna w eco? Fiu fiu :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zapomniałeś Yuby, że tylko w R, ale poza tym jak najbardziej się zgadza ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ale Ty kupiłeś jakąś lepszą, czyli troche oszukujesz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No no. Już się nie nakręcajcie. Jeździć to trzeba umić. Sama pompa hamulcowa nic nie znaczy. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Bo to nie dla osiągów tylko P E R S O N A L I Z A C J A trzeba zapamiętać to hasło dla komisji technicznej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 E no, luz, mi to tam lotto :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nastawiasz się na zajechanie? One się nie psują za szybko jak o dobrej oliwie pamiętasz. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zapasy zrobione.http://pics.tinypic.pl/i/00744/a2rsmf6ogjg1.jpgi to wszystko na klasę eco przy speed day , po co ? na co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kurde, a kto bogatemu zabroni? Niechaj się Kolega bawi jak ma fantazję. Na Arrowie wypas chodzi :). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 4.3.9 Zabroniona jest jakakolwiek ingerencja w układ wydechowy. Motocykl emitujący dźwięk 2 dB/A powyżej limitu określonego na tabliczce znamionowej będzie uznany jako nie spełniający wymagań regulaminu technicznego. Wczoraj zapodałem pełny układ Arrow, ciekawe jak to będzie gadać. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcy Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 kto bogatemu zabroni........ a w planach jakiś tor po za Poznaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A kto powiedział że na jakąś klasę eko....... :ph34r:Niestety nie mogę zdradzić swoich planów, obiecałem Mamie.coś mam przeczucie , że sobie razem w tym roku polatamy ,tak apropo yuby i tak będziesz wąchał moje spaliny z pełnego leovince w moim moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A kto powiedział, że YUBY będzie jeżdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi