Skocz do zawartości

Akcesoria motocyklowe z przeznaczeniem torowym

pork
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zastanawiaj się nad tym czy oklaskiwać czy kibicować tylko rób wszystko żeby poszerzyć grupę forumową. Ja tak jak pisałem na 80% ale się staram wystrugać jakiś budżet i odpowiednio wszystko i siebie przygotować. :) także się za dużo nie zastanawiaj. ;)

Edytowane przez MatMax78

Czy kogoś pominąłem ? Sherman może Ty kupiłeś jakiegoś chrupa ?

Daj spokój, jadę mistrzostwa strefy w motocrossie i pieprzę jeżdżenie jak małpa po 7 zakrętach przez cały sezon za jakieś chore pieniądze. Ale oczywiście Wam mocno kibicuje i liczę, że będziecie mieli dobrą i pogodę, i passę na treningach/zawodach :lalag:

Jesli chodzi o GP Racer mieszanka medium jest bardziej uniwersalna na nasze warunki pogodowe .Mieszanke soft mozna uzywac jak jest juz cieplo ,wiec na poczatek sezonu raczej moze byc slabo ,i nie chodzi nawet o to ze szybciej sie zuzyje (bo sie zuzyje)ale poprostu slabiej trzyma ,chociaz to tez zalezy od tego kto jak szybko lata :)

Jak ktos poczatkujacy kupi je za 300-400zl to mysle ze mozna brac i jak cieplo korzystac ,po jednym speed dayu przekladamy na druga strone i pozniej wywwalamy do smieci.W zeszlym roku paru moch kolegow tak robilo i przezyli ,chociaz zyciowki nie zrobili :)

Chciałbym kupić kilka opon, interesują mnie Metzelery racetec(2x przód k1,k2, 3x tył k2), może ktoś z was ma jakąś zaprzyjaźnioną hurtownie/sklep co by nie przepłacić?

rozmiary 120/70/17 i 180/55/17

Edytowane przez waldivv

Ponieważ nie stać mnie na kupno kilku kompletów opon mam pytanie. Czy wybierać zawsze taką samą mieszankę na przód i tył czyli medium-medium czy np. przód hard a tył medium lub przód medium tył hard ?

A o jakich konkretnie oponach myslisz?

Na pewno chcesz jeździć na "mieszankowych" modelach?

http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATI
http://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie

Prawdopodobnie zdam się na te gumy Bridgestone V01 (kolega z ogromnym doświadczeniem doradził :) )

Kupię je na torze na SD bo będą dostępne, gratis wymiana- pisali o tym.

Chyba że coś jeszcze wcześniej wyhaczę za fajne pieniądze. Tych moich drogowych szkoda

Chłopaki i dziewczyny szybki temat. Warto ?

http://www.ebay.de/itm/ConStands-Motorrad-Reifenwarmer-Satz-120-17-180-190-200-17-Heizstufen-60-80/310881001172?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222003%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D21139%26meid%3D5719464958190470146%26pid%3D100005%26prg%3D9372%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D380804627915&rt=nc

650zł nowe

Sprobuj tych nowych V02 to sa nowe opony na 2014 weszly do sprzedazy luty ,marzec , czytalem na niemieckich forach i chlopaki juz je testowali sa podobno naprawde bardzo dobre i lepsze niz V01.

CO do kocow to nic specjalnego ,noramlne koce w takiej samej technologi dostaniesz i nas czy to MOTOGP czy BIKETEK ,przewod grzejny jest w silikonie no i moze dodatkowo regulator na 60 i 80 st. ale pozatym nic specjanego.

W tym przedaile cenowym wszystkie koce sa raczej takie same ,nastepna polka to dopiero przewod karbonowy ale te sa duzo drozsze.