koroviov Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Wiesz, że jakby co to ja zawsze chętnie kupie taką po taniości ;)Zdfażały mi się takie akcje, że przez nieuwagę przy odpowietrzaniu polałem po oponie. Jeździły do końca - jak mawiają handlarze. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja bym przeleciał papierem ściernym i jeździł dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dobra to teraz ja mam konkretne pytanie... Na ostatnim SD okazało się, że jednak moja tarcza hamulcowa zbyt mocno bije i trzeba ja wymienić bo hamowanie z 250+ to nie to samo co kartingi lub Biała... I teraz pytanie za jakimi firmami sie rozglądać? W Brembo raczej nie będe inwestował bo mnie nie stać... może cos innego polecicie.Z góry dziękuję! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A jak amor skrętowy? Działa?Pytanie techniczne nie heitung:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Kivi zajebiście, dziękuję :)Na pierwszej sesji troche trzepało, ale przykręciłem o 2 kliki i było lux! tylko muszę uważać jak do depo zjeżdżam bo przy małych prędkościach można się przeliczyć :laugh: Możesz pomoc z tarczami? Czego szukać Galfer? EBC? Kurde musze kupić :( Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mogę, Yubemu jakieś załatwiłem tylko nie pamiętam nazwy...Podobno dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a hał macz for takie dys łan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Galfer w zasadzie będzie kosztował podobne pieniądze do Brembo - tak przynajmniej kształtują się ceny w przypadku Ducati różnica na tarczy wynosiła 114zł.Możesz jeszcze spróbować tarcze Braking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no właśnie tak oglądam też Brakinga właśnie, wychodzi za komplet na przód jakieś 1600 PLN :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) No ale po co to skoro i tak będzie darł te tarcze klockami karbonowymi? Bierz najprostsze EBC i tyle, na kij płacić niepotrzebnie? Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 EBC XC 1450 PLN jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zdecydowanie dopłaciłbym te 150 PLN do Brakinga to naprawdę dobra cena - choć pytanie za które tarcze bo są różne modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Braking SK2... tylko pytanie za co się dopłaca? Yuby a Ty jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A dlaczego nie oryginalne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 bo są pierońsko drogie w serwisie, można w dobrych pieniądzach używki znaleźć - jedne namierzyłem na jebaju i piszą, że grubość 5,33 mm a moja jedna po prostu sie pokrzywiła, przegrzałem ja w jakiś cudowny sposób na kartingach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi