fincher Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Taką ST przeglądając ogłoszenia to są już od 10k, ale te najtańsze to z miejsca należy odrzucić. W granicy 13-15 coś w miarę sensownego już pewnie będzie.Ale nie chce się zamykać tylko na jeden model, a kompletnie nie znam rynku 4 kółek i nie mam pojęcia jaki producent co oferuje.Nie chcę typowego "hota" tylko coś co go udaje. Bo znam moje realia finansowe. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Civic Type R? Celica starsza? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Megane 1 lub 2 RS? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Celika odpada, nie chce auta które już na pierwszy rzut oka wygląda "sportowo". Wolę raczej żeby moc była ukryta. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 O masz.......zaczyna sie:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Dla mnie 15k to jest duża kasa :) dla tego chciałbym ją wydać tak, żeby nabyte żelazo cieszyło oko i duszę :) http://olx.pl/oferta/sprzedam-renault-megan-rs-250km-2004r-zamiana-CID5-IDg9ZRr.html Ta meganka jest niedaleko mnie, jutro chyba skoczę obejrzeć z bliska. Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez fincher Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wymagania to żeby auto dawało fun z jazdy. RWD albo 4WD musi być :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Civic Type R? Civic VII Type R wymaga około 25 000 zł, niestety. Może warto zajrzeć do naszych zachodnich sąsiadów w poszukiwaniu Hondy CRX? Jeśli by się udało upolować z B16A1 pod maską to super. Albo Peugeot 206 RC? Clio II też wychodziły w wersji 170 konnej. Albo coś takiego, zdejmiesz z grilla napis VR6 i już masz Golfa, który wygląda jak inne, cywilne trójki https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/volkswagen-golf-2-8-vr6-klima-glasdach/379736893-216-7154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ta Meganka jakas dziwna......sprawdz na Forumie Renault-Sport czy Megane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A może coś takiego?: (przykładowa aukcja) http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-golf-iv-2-8-vr6-r32-ID6yw5dp.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A może coś takiego?: (przykładowa aukcja) http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-golf-iv-2-8-vr6-r32-ID6yw5dp.html Golfiacz z mojego miasta. Lepiej go sobie odpuścić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 http://olx.pl/oferta/sprzedam-renault-megan-rs-250km-2004r-zamiana-CID5-IDg9ZRr.html Ta meganka jest niedaleko mnie, jutro chyba skoczę obejrzeć z bliska.To jest zajechany gruz, odpuść to sobie całkowicie. ja bym ci polecił Civica 6 gen. z jakimś d16. Mało pali, totalnie się nie psuje, części po rowach za czapkę gruszek, a daje sporo frajdy z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nawet nie wiedziałem że Aerodecka już w takiej kasie można dostać. Jak dla mnie propozycja mistrz i nic lepszego nie znajdzie w tej kasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 za tyle to już jakiegoś mini coopera sobie znajdziesz - nie one. I zjazdy będzie pan zadowolony:) - jeździ to jak gokart. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A moze jakies Clio? Albo Citroen Saxo VTS czy jak to tam sie nazywalo:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Byla mocniejsza wersja ale nie wiem jak to latało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi