pancur Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 w żółtym jej do twarzy Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Więcej foteeek !! :D Kur*a, że u nas żadnej fajnej czekoladki wyrwać nie idzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ładnie, Janek, ładnie :). A mówiłeś Lexis że ma takie duże grono fanów za wielką wodą? To weź ją namów na jakąś obszerniejszą sesję zdjęciową specjalnie dla swojego fanklubu z Polski, powinna się zgodzić bez większych problemów :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ładnie, Janek, ładnie :). A mówiłeś Lexis że ma takie duże grono fanów za wielką wodą? :D mówiłem,tak wie, że chcę nakręcić film z nią pozującą na zaparkowanym moto, musimy tylko dograć termin Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Janie powiedz jak smakuje czekolada Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Więcej foteeek !! :D Kur*a, że u nas żadnej fajnej czekoladki wyrwać nie idzie ! Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ta na środku to fajna czekoladka Janie. Jezdzisz jeszcze na moto czy zamknąłeś już sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na tym obrazku widać,że polewa kiepska...a środek czekolady wyborny. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) tak, szaleje, dzis chlodniej, ale do wczoraj byo 20 stopni. Weekend ma byc cieply.A jak u Was? Opony zimowe zalozone;)? Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2</p></p> Edytowane 12 Grudnia 2012 przez janek dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 U nas pi*dzi jak za cara -5 st. i pruszący śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 mówiłem,tak wie, że chcę nakręcić film z nią pozującą na zaparkowanym moto, musimy tylko dograć termin Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2 Wybornie :) Pozdrowienia dla Lexis :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 U nas pi*dzi jak za cara -5 st. i pruszący śnieg. Ty chyba jeszcze nie przezyles jak za cara potrafilo pisdzic. - 5 st, kon by sie usmial. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ha, ha, wydało się, to ten mój różowy strój naprowadził Cię na właściwą ścieżkę ;)Ale ma koleś dobry bufet (po prawej) Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2O i Justin jest.....w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Janku, a Ty nie kupiłeś hondy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Kupił przecie Cebre 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi