majkelpl Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nadszedł czas aby rozstać się z moją corsą i kupić jakieś większe auto. A masz jeszcze jakis przedzial rocznikowy ?Bo jak na razie proponowane tu auta to 15-17 latki ....Co z tego ze jakas fajna fura ale rocznik 96 czy 98 to juz lekki zabytek. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Majkel w przypadku pewnych Modeli taki Rocznik to ostatnie lata "prawdziwych aut" Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No wiem o tym ale .... dla kawalera, malolata to juz zabytek ....Jak panna co ma 30 lat ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Majkel panna co ma 30 lat, czasem więcej potrafi od takiej co ma 19-20.Jasne że tak, doświadczenia nabiera się z wiekiem przecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dokładnie.A na pewno lepiej się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 nie czasem , nie czasem ,. trzydzeichy w koncu wiedza czego chca , maja doswiadczenie i dopiero wtedy jest zabawa , te malolaty to szkoda czasu tylko, :)auta , najlepsze produkowana max do konca XXw. roczniki 90-97 sa jeszcze nie skalane tanimi materialami , imitujacymi wszystko co tylko mozna , silniki do dupy , blacgha do dupy, wszedobylski blastik , wykonczenia rowniez z kiblowych plastikow , qwa zenua normalnie , padlina i nidc wiecej. zero idnywidualizmu, 100razy wolalbym kupic fajnego youngtimera i dbac , nie myslac o ew. odsprzedazy kiedys nizli kupowac jakiegos syfa z plastiku , z wiekszoscia czesci jednorazowego urzytku :cool: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 nie czasem , nie czasem ,. trzydzeichy w koncu wiedza czego chca , maja doswiadczenie i dopiero wtedy jest zabawa , te malolaty to szkoda czasu tylko, :)auta , najlepsze produkowana max do konca XXw. roczniki 90-97 sa jeszcze nie skalane tanimi materialami , imitujacymi wszystko co tylko mozna , silniki do dupy , blacgha do dupy, wszedobylski blastik , wykonczenia rowniez z kiblowych plastikow , qwa zenua normalnie , padlina i nidc wiecej. zero idnywidualizmu, 100razy wolalbym kupic fajnego youngtimera i dbac , nie myslac o ew. odsprzedazy kiedys nizli kupowac jakiegos syfa z plastiku , z wiekszoscia czesci jednorazowego urzytku :cool:Niestety ale po części masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 mam calkowita racje :icon_mrgreen: doswiadczenie kolego :icon_mrgreen: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Akurat w branży samochodowej obracam się od kiedy skończyłem szkołe, i ze smutkiem stwierdzam że coraz gorszych materiałów się używa, i często samochody są na siłe unowocześniane, co daje odwrotny efekt. Przykładowo można zobaczyć co zrobili z Subaru Imprezą i kilkoma innymi samochodami... Smutne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Czyli rozumiem, że jakby wam za darmo dawali nowego civica i takiego samego z roku 94 bez przebiegu to byście wybrali ten starszy :laugh:Jeśli tak to chyba samych siebie oszukujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Za darmo to bym wziął wszystko , to inna sprawa kolego. A nowe samochody trzeba kupować z przymusu niejako bo 10 letnie mają po 400tyś przebiegu i się rozsypują, ale jak byś kupił Civica z końcówki lat 90 z przebiegiem 150tyś to przejeździ dwa nowe które są obecnie produkowane, a przy tym będzie sprawiał 10 razy mniej problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Auta "produkują" księgowi.I nie ma to nic wspólnego z niezawodnością.Passat bez rdzy z początku lat 90-tych ubiegłego stulecia nie jest jakimś ewenementem.Podobnie jak Mietek okualrnik z początku tego stulacia cały pogniły, którego blachy wyprodukowano gdzieś na Malajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dokladnie , gdyby mi ktos zaoferowal nowego "starego granda " jakim jezdze , wzialbym bez wachania zamiast tegorocznej produkcji . moj ma 17lat i dziala bezawaryjnie . kilka nowych juz jest po serwisach wozobnych , po drugie nie podoba mi sie design aut nowego wieku , nie maja klimatu , wszystkie jednakowe . lipa panie moze dla ciebie Henku rocznik ma znaczenie , dla mnie jednak to dosc nieistotna sprawa, przy zakupie bardziej konkretnym modelem sie interesuje a nie tym zeby byl z jak najmlodszego rocznika , nawet zlom byle 2z przodu :icon_mrgreen: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No ja jeżdżę rocznikiem 1991 z przebiegiem 450tys. więc nietrafiona uwaga. I to samochodu który jest uważany za wzór solidności ale nie uważam, że jest lepszy od nowych aut a wręcz przeciwnie i nie chodzi tu o niezawodność a wyposażenie, komfort, ciszę, spalanie, prowadzenie (oczywiście w tym samym segmencie, bo porównanie nowej Dacii z używanym Bmw jest lekko bez sensu). Ogólnie to szkoda mi kasy na samochód dlatego jeżdżę starym trupem a nie z przekonania o jego lepszości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 uwazasz ze stare auta nie mnialy wyposazenia ? zwykly cherokee z 88 byl wyposazony w el.szyby lusterka antene , klime, tempomat , skorzaana tapicerke etc...mazde mialem rowniez z pelnym wypasem z 94rw swoim grandzie rowniez mam wypas a jest z 95r. da sie znalezc fajny wozik , da tylko trza wiedziec czego sie szuka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi