milosz-RR Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 e46 w cenie 12-14k raczej nie kupisz, o 330d zapomnij, o 330i też, nawet zwykłą zadbaną 320i będzie ciężko kupić. myślę że przy szukaniu BMW to musiałbyś budżet trochę podnieść do 16-18k. Jak kupisz zajechaną beemke to palpitacja portfela murowana, szybko możesz te samochody znienawidzieć. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No idź pan wiocha w ch, tym jeździć. Chyba że dupy wyrywać pod dyskoteką w Małkini. a za 14 koła to gdzie pan chciał dupę wyrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 NA wiejskich potańcówkach modne są E36 2.0 z namalowanymi pasami, czarnymi szybami i alusami. Tak że jedynie na to może się udać wyrwać jakąś łanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) NA wiejskich potańcówkach modne są E36 2.0 z namalowanymi pasami, czarnymi szybami i alusami. Tak że jedynie na to może się udać wyrwać jakąś łanie.co najwyżej chore/ oddalone od stada http://otomoto.pl/honda-accord-coupe-3-0-vtec-C26567153.htmlmi zawsze coś takie się podobało, tu akurat cena troche wyższa niż pułap autora ale to juz bogatsza wersja z v6'tka Edytowane 6 Listopada 2012 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Haahah, znam właściciela i auto.to jakby koledze sie spodobało to kto wie, jeszcze wódki sie napijecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 co najwyżej chore/ oddalone od stada http://otomoto.pl/ho...-C26567153.htmlmi zawsze coś takie się podobało, tu akurat cena troche wyższa niż pułap autora ale to juz bogatsza wersja z v6'tka Bardzo wciągający opis, aż przez 30 sek. chciałem mieć to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Może off top ale chciałbym stanąć w obronie niewinnych kierowców bmw, którym opinię psują gówniarze kupujący za 4tys padliny żeby tylko spalić gumę zanim auto całkiem wyzionie ducha. Jest wielu ludzi zrzeszonych na forach bmw (np. nasze Kieleckie) gdzie ludzie posiadają auta marki BMW bo je lubią i jeżdżą na co dzień jak reszta cywilizowanego społeczeństwa a jak ktoś chce poszaleć to prawie co tydzień są wyjazdy na specjalne tory gdzie, nie szkodząc nikomu, można się wyszaleć tylnonapędowcem. Z racji tego że jesteśmy też motocyklistami narażonymi na ataki kierowców i poniekąd dyskryminację z powodu kilku czubków jeżdżących niebezpiecznie chyba jesteście w stanie się wczuć w posiadacza Bmw zaszufladkowanego od razu do wiejskiej elity szpanerów:)Wracając do auta to Hondy są rzeczywiście fajne i można też poszukać wersji "Prelude". Możesz szukać aut na forach internetowych poszczególnych marek bo masz przynajmniej możliwość sprawdzić historię autka (większość prowadzi swój topic) i wydaje mi się że to mniejsze ryzyko niż od zwykłego handlarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Pluto masz rację, również na co dzień jeżdżę BMW i widać nieraz jak jestem postrzegany, choć jeżdżę wolniej niż np kierowca w służbowej pandzie, i nie dlatego że mi szkoda paliwa, tylko czerpię przyjemność z płynnej jazdy, nie ryzykując przy tym uszkodzenia siebie lub kogoś. Szybciej jadę po autostradzie, ale tylko jak mam ciśnienie z czasem, a tam zagrożenie jest minimalne. Faktem jest że kupa gównażerii kupuje e36 w dwulitrowym gazie za 1-2 wypłaty i upala to po mieście bo myśli że szpanuje, a wywołuje jedynie spojrzenie politowania lub facepalma. Może i mam auto dla emeryta (e39 3.0d) ale dobrze mi się nim jeździ i na chwilę obecną w tych pieniądzach nie widzę nic lepszego co mógłbym kupić. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ooooo Pluto właśnie poruszył temat fajnego auta. Honda Prelude ostatniej generacji. Genialnie się prowadzi, ma wszytskie 4 koła skrętne, a silnik 2.2 V-Tec naprawdę daje rade. Tyle że na taką wersje trzeba by dołożyć kilka tyśi więcej, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 E36 ogólnie przyciąga takich ludzi, tak samo jak kiedyś w NRD robiła to Manta, która była tam wtedy ucieleśnieniem wieśniactwa. My patrzymy na nią inaczej ... Niemcy nadal się podśmiechują jak usłyszą "Manta". Nikt normalny tego (E36) nie kupuje bo ani to ekonomiczne ani praktyczne ani sportowe ani eleganckie. Ogólnie do marki nic nie mam. Sam chętnie bym starą 6 lub 8-kę przygarnął, te nowsze do mnie nie przemawiają. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Byłem o krok od kupna takiej, ale kilka chwil w alkoholowym ferworze sprawiło że byłem kilka tyśi do tyłu i brakło mi na wymażony egzemplarz. Może kiedyś ją jeszcze kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 I całkowicie bezawaryjna. bo to honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Jakoś ta prelude nie przypadła mi do gustu. Miałem okazję się taką 2.2 przejechać i jechać to to chce ale wygląda jakby była z kosmosu Sry niedoczytałem bo ktoś tam wcześniej wspominał o Prelude. Edytowane 6 Listopada 2012 przez damian155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No idź pan wiocha w ch, tym jeździć. Chyba że dupy wyrywać pod dyskoteką w Małkini.Będziesz w następną sobotę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ostatni gen preludy też ma system 4ws ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi