Krystian Sielewicz Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam!Mam problem z Rometem W garażu stał kilka lat i był nietykany teraz nagle zachciało mi się nim pojeździć I tu nagle po dodaniu gazu gaśnie mi, czyściłem gaźnik, zmieniłem świece i nic to nie dało. Wiecie może co mam robić ?? :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wymień benzynę na świeżą jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Sielewicz Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) benzyny w ogóle nie mialem wiec z kolegą spuściliśmy z jego z crossa i wlalismy do rometa Edytowane 20 Października 2012 przez Krystian Sielewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Na pewno dobrze wyregulowałes gaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Zacznijmy od tego jaki dokładnie masz sprzęt - bez tego nie mamy co gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Sielewicz Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 http://allegro.pl/romet-50-t-1-zarejestrowany-zamiana-wsk-pomorskie-i2715571627.html taki sam jak ten tylko inny kolor ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 może po prostu poczekaj aż moto sie zagrzeje i rozchodzi na wolnych obrotach , a później stopniowo dodawaj gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Chłopaku kondesator albo brudny gaźnik. Ja stawiam na kondensator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 styki przerywacza mogly zaśniedzieć. Przeczysc styki, popatrz na odpalonym czy mocno iskrzy na stykach- albo brudne albo kondensator, lub za bogata mieszanka ale zacznij od zaplonu to slaby punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Sielewicz Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Już zrobiony, trzeba było wyczyscic gaznik i wyminic swiece :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 czyściłem gaźnik, zmieniłem świece i nic to nie dało. Wiecie może co mam robić ?? :C Już zrobiony, trzeba było wyczyscic gaznik i wyminic swiece :biggrin:? :blink: Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 nabokow - magia PRL'u :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi