heniek128 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Co do tematu, ja bym raczej śledził to przedsięwzięcie (tor Gogolin)https://www.facebook...&type=1 Wygląda na to, że to może się udać, w przeciwieństwie choćby do Pionek No wreszcie ktoś pomyślał i zamiast budować nie wiadomo jaki tor pod F1 to robi taki zwykły "dla ludu". Trzymam kciuki. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tez ci cos powiem interesujacego. Kiedy sie sadzi drzewa to pamietaj, ze zielonym do gory... :DBez odbioruNie rozumiem o co Ci chodzi. Nie chciałem Cie urazić, zaznaczyłem fakt skuteczności pomiaru tego urządzenia w osi X ,Y, Z w stosunku do mierzonego obiektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fajny ten tor :) tylko troche zbyt "lewy": 11 lewych do 5 prawych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 będzie gdzie opony dojeżdżać po Poznaniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 To akurat racja :) ciekawe co z tego wyjdzie, ja w każdym bądź razie trzymam kciuki :) zawsze jakas alternatywa, no i nowy obiekt z nowa infrastrukturą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyR6 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Też jestem ciekaw co wyjdzie z tego Gogolina, oby się tylko nie skończyło na gatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Byłem wczoraj i widziałem, dla motocykli będzie otwarty w maju.Jest w sumie blisko.Mówisz o Gogolinie czy Jastrzębiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Yuby a są jakieś konkrety, co za ile..itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A jaki jest tytuł tematu.Ok, ale ostatnie wypowiedzi dotyczyły Gogolina.Domyślałem się, że chodzi o Jastrząb ale wolałem się upewnić. Wybacz jeśli tym pytaniem nadszarpnąłem Twoją dumę i honor. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Wczoraj, przy okazji motogp, Badziak mówił, że pierwsze szkolenie ma byc 01.05 (ale chodziło raczej o szkolenie drogowe), co ciekawe stwierdził tez że przy odpowiedniej konfiguracji tor nadaje sie do wmmp. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 https://www.facebook.com/events/1581871002037162/?ref_newsfeed_story_type=regular zaczęło się :) szkoda, że akurat mam inne plany w majówkę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) http://www.torjastrzab.pl/motocyklowa-sroda,ww,25 Wiadomo jak wygląda wytyczona nitka trasy przejazdu, jakie zakrety jak dluga itp itd?Coś więcej wiadomo w sensie jak to wygląda? Nigdy nie byłem, nic nie widzialem, a wybrałbym się. Słyszałem opinie, że tam się średnio da motocyklem jeździć, nie ma krawężników, piasek na asfalcie itp itd. Edytowane 29 Maja 2014 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e3dx Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Byłem tam. Odpływy porobione przed górką mnie trochę dziwią. Nitki są różne, ja miałem okazje jeździć na takiej ~~2,4 km. Konfiguracje można naprawdę ciekawe zrobić. Z piaskiem było znośnie. A górka jest MEGA ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Był ktoś ostatnio ? Jak wrażenia jeśli chodzi o sam tor jak i organizacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ano byłem, tyle że na szkoleniu prowadzonym przez Artura Wajdę, na wolnym treningu nie byłem.Wklejam to co napisałem na Fakbuku. A więc byłem i jeździłem. Oceniać to można w dwójnasób. Po pierwsze jako szkolenie. Właściwie to jest brak szkolenia, 20 minutowa pogadanka o podstawach z poziomu kursu PW. Za to jazdy było aż do przesady, szczególnie przy ponad 30 stopniach w cieniu, nie do wykorzystania był cały czas poświęcony na jazdę. Podział na grupy i kontrola nad porządkiem. Jeździło się bardzo dobrze. Prędkości pozwalające na pracę biegami, kilka mocniejszych hamowań, dużo szybkich zmian kierunku. Podsumowując. Jesli ktoś liczy że zostanie tam czegokolwiek nauczony to się zawiedzie. Jeśli potraktuje obiekt szkoleniowo i wie co ma trenować, to świetne miejsce, znacznie lepsze niż np tor w Radomiu czy Lublinie. Warunek jest taki by nie jechać z nastawieniem że jest to tor i będzie się tam ścigał. To jest obiekt treningowy. Osobiście jestem bardzo pozytywnie nastawiony. Jedyny minus to część zaimprowizowanej nitki przejazdu jest wytyczona pachołkami, gdzie mi mi sie źle jedzie, ale to chyba zależy od kierowcy. Czy 230zł za "szkolenie", ale cały dzień jazdy jest wysoką ceną, każdy musi odpowiedzieć sobie sam. Zawsze pozostają wolne treningi w środy. Powtarzam że impreza fajna, pod warunkiem że jedziemy tam trenować i sami wiemy co trenować chcemy i umiemy to robić bez nadzoru instruktora w kwestiach merytorycznych. Acha, wylatywanie z hopy na kole jest ciekawym doświadczeniem :) Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi