piórko Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Fakt - szkolenie przy okazji Speed Day'a, to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Co Wy opowiadacie? Organizatorzy S-D sami organizują szkolenie, które się nazywa jazda z instruktorem w grupie C. Jak mieli by tam zrobić szkolenie? W grupie B :D ? Gdzie jakiś sfazowany ścigant na nówce R1 wpi....la się jak rakieta w kursanta, bo akurat nie zauważył? Już nie mówię o tym, że organizatorzy za Chiny na to nie pozwolą, skoro problemem jest przekroczenie 2 dB, to co dopiero pozwolenie komuś innemu zarobić na boku. Trochę wyobraźni ...W grę wchodzi tylko i wyłącznie wynajem całego toru na zorganizowaną imprezę. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Ok. Sikor masz rację ale mi chodzi bardziej o szkolenie tego typu jak oferował Szkopek Riasowi no chyba że Szkopek może wynająć tor na pół godziny i zarobić 1000zł.Chodzi mi o takie coś np. ja robię czasy 1,55(czyli GB nie wiem jak się mylę to mnie popraw) trener jeździ za mną potem w przerwie przekazuje mi cenne informacje jedzie z Piórko w grupie np. C :) a potem z Tobą w grupie A coś takiego może jechać część sesji 20minutowej za jednym potem za drugim. To nie chodzi o oficjalne ogłoszenie szkoleń myślę że wszystko da się zrobić. Z resztą Rinas pisał Szkopek chciał 1000 za pół godziny. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 MatMax, myślę że takie nieformalne szkolenie zawsze można zrobić - jeśli tylko chętne będą dwie strony: uczeń i nauczyciel. I nikomu nic do tego :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Np. płacimy po 500zł *12 kursantów czyli do południa 6 i po południu 6 osób i kolega zarabia chyba fajne pieniądze to jest pewien pomysł który można usprawnić w przyszłości.No właśnie Piórko o to mi chodzi mnie na ten kurs za 4000 nie stać a czy byłby lepszy od tego co napisałem to nie wiem ale raczej tak bo jesteś cały czas z trenerem. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Te 1000 zł za pół godziny, to jest forumowy przebój tego miesiąca :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Yuby napisałem np. nie wiem szczelam, nie wiem ile Wy zarabiacie i co Was satysfakcjonuje to jest pewien pomysł który należy tak dopracować żeby był wilk syty i owca cała. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#36 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 @#36 - czy przewidujecie szkolenia w centralnej Polsce (choćby Radom właśnie)? W tym roku szkolenie będą tylko w Koszalinie Bydgoszczy i Toruniu i nie będzie ich zbyt wiele, sezon jest zbyt krótki a samemu trzeba bez przerwy poprawiać swoje umiejętności więc będzimy w Poznaniu na paru S-D. pozdrawiam i do zobaczenia na torze,Maciej Cytuj szkolenie motocyklowe dla wszystkich3MM Racing Academyhttp://www.3mmracingacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ok, Maćku - dzięki za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 ceny z dupy , w usa jak idziesz na track day z: stt , nesba czy cos podobnego to zawsze maja instruktorow pod reka ,a dla najwolniejszej grupy sa klasy w przerwie miedzy sesjami , nieodplatnie , oczywiscie jak chce sie przeskoczyc jeszcze wyzej i byc na poziome ama to juz niestety CSS czy disalvo speed academy Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Wchodze na kulikowisko i widze nową szate graficzną, ale też nowy cennik. Jakieś szczegoly odnosnie szkolen? Kiedy pierwsze szkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dużo się dzieje na Facebook'u. A jak nie to patrz podpisy na FM Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A jaki jest program szkolenia Tomka na torze w Lublinie? Czy po prostu: pojeżdżawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To rozumiem, że jakiś program zamieści na fejsie albo tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Program mówisz? A to muszę popatrzeć. Bo ciekawa jestem. Dzięki! Nie widzę. "Szczegóły wkrótce" tylko widzę, ale ja w fejsie nie kumata jestem. Może jakiś link zapodasz, Yuby? Z góry thx. Edytowane 27 Lutego 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi