ziomek30 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Czasem jak jest dobra ulewa to tylko przeciwdeszczówka moze uratowac ci skore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Zaliczyłem sporo mocnych deszczy, parę ulew i kilka naprawdę mocnych ulew. I nie przemokłem, choć nigdy nie miałem żadnej przeciwdeszczówki. Dobra membrana (i dbałość o nią) wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Czasem jak jest dobra ulewa to tylko przeciwdeszczówka moze uratowac ci skore . O boszszsz... Znowu... Zaliczyłem sporo mocnych deszczy, parę ulew i kilka naprawdę mocnych ulew. I nie przemokłem, choć nigdy nie miałem żadnej przeciwdeszczówki. Dobra membrana (i dbałość o nią) wystarcza. Arcer, odpuść, już tyle razy o tym było. Pisałem o tym nie raz i zawsze to samo. Nie przekonasz niedowiarków, że są ciuchy które dają radę w KAŻDYCH warunkach. Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Honda MCS w Warszawie organizuje w ten weekend dni testowe Rukki, warto wpaść (i oby padało! :D). EOT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Powtarzam sie,ale tylko Daytony. Choć moje już przemakają, niestety mam dziure w podeszwie, ale po 4 latach użytkowania :) a jakie miałeś inne buty z gore? bo dla mnie gumiaki made in dajtona to zadna powtarzam zadna rewelacja i znacznie za droga na to co soba prezentuje a 4 lata i peknieta podeszwa tylko potwierdza ze szału nie ma. smx plus mam chyba ze 6-7 lat i wygladaja swietnie a sporo świata zwiedziły i 4 sezony nie puszczały wody nie majac gore tak wiec sory ale totalnei sie nie zgodze ze tylko daytona Powtarzam sie,ale tylko Daytony. Choć moje już przemakają, niestety mam dziure w podeszwie, ale po 4 latach użytkowania :) bzdura totalna a pekniecie podeszwy w 4 seozny tylko to potiwerdza Edytowane 13 Października 2012 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 sezon sezonowi nierównystandardowo sezon to ok. 5 tys. km ale niektórzy potrafią zrobić i z 30zresztą przebieg także przebiegowi nierównyodzież/obuwie najbardziej zużywa się jeśli jest intensywnie używana w każdych warunkach (np. praca kuriera motocyklowego, instruktora, milicjanta - nie w Polsce, itp.) dziura w podeszwie niekoniecznie musi wynikać z pęknięcia ale np. z przetarcia - ja niedługo będę musiał podzelować sobie stare na prawdę pancerne sidi enduro bo po prostu podeszwa się wytarła Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 oczywiscie ze jazda w koło komina to nie wyznacznik. ja robie srednio 8-10 tys km w barrrdzo roznych warunkach i dla tego moge sie odezwac Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 a może Syrek używa butów bardziej intensywnie i może w jego przypadku te 4 sezony to na prawdę sporo? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Arcer, odpuść, już tyle razy o tym było. Pisałem o tym nie raz i zawsze to samo. Nie przekonasz niedowiarków, że są ciuchy które dają radę w KAŻDYCH warunkach. Ok tylko trzeba wziąć (a przynajmniej część z nas musi) pod uwagę także koszty, co innego kondon za 100 zł a komplet za kilka tysięcy. Na razie nie chcę wydawać 1500 zł za kurtkę więc śmigam z kondonem. Jest to trochę uciążliwe ale coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Pewne że to rozumiemy, byle nie dorabiać sobie ideologii do używania tańszych rozwiązań. Takie porównanie mi się skojarzyło, dla rozluźnienia ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 o ku...ale masz mała nogę Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Skoro mówicie że zamiast kondomów lepiej pójść w stronę Goretexu i to najlepiej markowego.To biorę się do kupna tak bardzo zachwalanej tu Daytony. Stać mnie na nowe buty, ale że mam jeszcze parę innych wydatków, dla tego najpierw rozglądam się za używanymi.Trafiłem na taką ciekawą aukcjehttp://allegro.pl/buty-daytona-trans-open-gtx-rozm-40-i2718129442.html Czytałem o tych butach i ludzie je chwalą na forach,martwi mnie jednak cena, bo wydaje sie dosyć niska w porównaniu do nowych butów które kosztują 1370 złnp: http://allegro.pl/trans-open-gtx-buty-daytona-gore-tex-skarpetki-41-i2644724262.html Co myślicie, warto je kupić czy to że cena jest niższa o ponad 1000 zł w stosunku do nowych to podejrzane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 jeśli rozmiar Ci pasuje i jeśli faktycznie raz założone przez żonę.... to super oferta. Aż za tanio, jak na takie buty raz założone. Dopytuj sprzedającego gdzie haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 A czy to prawda że Daytony mają lekko zawyżoną rozmiarów kę np jak toś normalnie na co dzień chodzi w rozmiarze 42 to Daytony o rozmiarze 42 będą za duże i trzeba brać 41 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korea83 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Nie wiem czy to jest regułą, ale jak kupowałem swoje Daytony to wziąłem w ciemno faktycznie o jeden numer mniejsze i są idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi