Adam M. Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 I troszke mniej pali niz V8.W ogole nie widze zadnej potrzeby kupowania takiego auta w Polsce, no chyba ze ma sieza duzo pieniedzy i zadnych mozliwosci wydania ich :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) czlowiek nie zawsze kieruje sie racjonalnymi potrzebami , kolego ;)nie jestem zamozny , ;) Edytowane 27 Października 2012 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W to jak najbardziej wierze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 po to bóg dał lpg żeby polak też mógł posłuchać bulgotu V8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A ja mam frotkę z 98 2,2 DTI. W terenie daje radę, a jak ciągnęła 3 motury i pierdylion skrzynek z narzędziami to spaliła 9l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Czy Grand Cherokee może nie mieć żadnych emblematów na tylnej klapie? Chodzi mi o ten model: http://moto.allegro.pl/jeep-grand-cherokee-serwis100-bezwypadek-overland-i2744965472.html Jutro jadę oglądać i nie wiem czy to normalne czy świadczy o tym, że przynajmniej klapa była malowana. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie kupuj Grand Cherokee - miałam taki, tylko ciut większy silnik (5,2 V8) - palił ok. 20-30 l gazu. Mój kumpel ma to samo i właśnie się go pozbywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A to, że się trzymasz z daleka od Land Roverów to ja się nie dziwię...naprawdę są takie kiepskie? kolega jezdzi starym disco z 2.5tdi, dał za to 8k, a juz było po lifcie i na duzych kolach z dobrymi oponami (cos jest spaprane bo nie idzie skręcic do końca - koła trą o nadkola), gosc jezdzi nawet w amatorskich rajdach po naszych bagnach i nigdy go to nie zawodzi, a na tygodniu do pracy 80km dziennie, ponoc na asfalcie pali tylko 10l, w srodku jest bardzo duzo miejsca mi bardzo podobają sie patrole, tyle ze nie mialbym kiedy tym jezdzic, robię osobówką 1000-1500km tygodniowo i na weekendzie nie moge juz patrzec na samochody, poza tym patrole mocno trzymają cenę, a wydac kilkanascie k na samochód który bedzie jezdzil raz na miesiąc to dla mnie za duzo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie kupuj Grand Cherokee - miałam taki, tylko ciut większy silnik (5,2 V8) - palił ok. 20-30 l gazu. Mój kumpel ma to samo i właśnie się go pozbywa.Czyli wychodzi cenowo tyle, co by jeździł dieslem w pojemności ok.3L...A tu ma czym depnąć i wyposażenie dość bogate. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No tak, jeśli alternatywą jest 3l diesel, to ok. A fakt, te bryki są wyposażone. Ja mialam 98 rocznik i miał wszystko w prądzie. Super. Ale koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Cytując klasyka:"Życie jest zbyt krótkie by jeździć dieslem i patrzeć na koszta" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Cholera, niestety jeżdżę... :blink: , chyba więc muszę zweryfikować podejście do życia :laugh:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 a ja pomykam od 7 lat jeepem i uwierzcie , jakby byly do dupy to nie katowalbym sie tylko zmienil na co innego ;)no ale ja jeepniety jestem ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jeep jest spoko tylko apetyt ma niezły... Klod miał kiedyś Grand Cherokee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jeep jest spoko tylko apetyt ma niezły... Klod miał kiedyś Grand CherokeeKto to jest Klod? ;) Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi