Bimbak Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 zdjęcia widzieli? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) jedne sa na motogenie . A wiecie gdzie znajde te z duzej patelni ? a co do gruzow to było co nie miara z 80 motocykli max jak nie mniej . A gruzów z 10 spokojnie było jak nie więcej Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez PaulNewadomke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 http://www.wgrzesiak.com/foto/index.php?/category/100 Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Kto jeździł na tym pięknym czerwonym Ducati? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) nom nie pomaga mi to :/ale i tak zastanawia mnie kto robił zdjęcia na dużej patelni bo flesze strzelały ładnie bo na tych wrzuconych nic nie ma z dużej Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez PaulNewadomke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Paul, jak tam moto się prowadzi? Zmieniłeś napęd? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 no zmieniłem zmieniłem z 3-4 sekundy urwałem dzięki temu , no i dlatego ze poszedłem jeszcze do A bo jak zobaczyłem suzuki varadero w B to podziękowałem . Mam trochę większa przyczepność w zakrętach i na wyjściach . Jak pojechałem sobie na taki nasz placyk ćwiczebny to tył był okej . Niestety na torze gdy złapała temperature tylna znowu zrobiła się jak z drogi i się rozmazała . Następne gumy wezmę jakies bardziej torowe k2 zamiast k3 i postaram sie wpakować 200 z tyłu bo i tak nie mam już opon i pozatym swoje ważę 105 . Zrobie przystawki do regulacji setow , bo mam opory przed składaniem się bo co chwile haczę setem i ogarne tylne sprężynę w końcu i zmienie kiere na szersza bo przy moim wzroście jest to pewnie wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Paul to Twoja tak strzelała przy dojezdzie do sławiniaka (wydech) ?W B była masakra, dwie sesje przerwali poza tym dużo ludzi. W A było chyba dużo mniej i żałuję że tam się nie wbiłem no ale byłem pierwszy raz więc nie wiedziałem jak to funkcjonuje.I w chyba A dużo więcej śmigaliście, tylko chyba pierwszą przerwali ? koroviov a Ciebie to podziwiam. Zrobić tyle kilometrów i zrobić 16 laps, szacun.Jeden gość na SV był bardzo szybki. :)To chyba Ty, co ? Ty chyba śmigasz między 1,55 a 2,0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ty chyba śmigasz między 1,55 a 2,0 ? nie róbcie jaj ... nie ładujcie się z takimi czasami do A. Okolice 2 min to tempo " lipa w zakręcie i ogień na prostej" Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 nooo moja moja hehhe :) Nie no ja do A teoretycznie nie powinien iść bo jeszcze jeżdżę za wolno . Tylko na przed ostatnim moto popo . Non stop wyprzedzanie po paru na okrążeniu . Bo w C kocioł straszny i przerzucając tych co jeździli wcześniej po torze do B mimo ze czasów nie ma . Koles był robi z 2.06 przy kasie mówi do niego ze B , ale on ze do C , pytanie ? jeździł pan juz wcześniej po torze no tak , no to do B . A teraz w A była jak dla mnie rewalka . Nawet nie mowie o tym ze było mało osób bo nawet nie o to mi chodzi żeby tor był pusty , tylko bardziej o to żeby moc normalnie jechać uwiesić się za kimś szybszym czy coś . Mam nadzieje ze nikogo specjalnie nie wkurwiałem zbyt wolnym tempem . Zresztą z moja waga to i 600 mnie robiły na prostej jak chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja jeździłem w B. Ale nie byłem szybki. Przeciwnie. Pierwszą sesję pojechałem powoli na okrągło żeby się zapoznać z torem. W następnych rozgrzałem opony i zobaczyłem flagę. Takie życie. Jadę w piątek na popołudnie do Radomia. Tam się przynajmniej można wyjeździć. I tam jestem szybki ;) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Kto jeździł na tym pięknym czerwonym Ducati? Ja :)nawet ładną sesję mam tym razem, mimo że się nie najeździłem w B-grupie. Czy do A wpuszczają tylko z licencją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 nie. Z dobrym czasem. Było poniżej 1.50? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 To spokojnie na 998 do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jasne że do wykonania, tylko w tym tłoku i z przerywanymi sesjami ciężki temat... zobaczymy na SD we wrześniu, ale generalnie liczę na zejście do mojego rekordu który miał miejsce w predatorach parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi