Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jeżeli którejś nie pasują forumowi motocykliści, to niech sobie kupi skuter i sama jeżdzi. Do widzenia!Rafi,a na co jej skuter do jezdzenia po kuchni? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Pozdrawiam wszystkich motocyklistów! Dyskusja z Wami nic nie zmieni w moim życiu więc nie będę tracić czasu... pozdrawiam miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Pozdrawiam wszystkich motocyklistów! Dyskusja z Wami nic nie zmieni w moim życiu więc nie będę tracić czasu... pozdrawiam miłego dnia. Nie poddawaj się tak łatwo, zmienić może wiele, nawet sama nie wiesz ile :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Możliwe, mogłoby się tylko zmienić na gorsze... seksistowskie teksty mnie nie śmieszą, mocni jesteście tylko on-line. Jak tylko odwracacie się do swoich ukochanych Pań, to każdy z was zdejmuje wirtualną maskę "twardziela". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) E tam, dziewczyny miały wszystko dogadane, byli chętni na spełnienie ich prośby, to musiała pojawić się feministka i komplikować proste sprawy. przecież one nie szuakły adwokata, tylko zwykłej możliwosci przejażdżki na moto. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Możliwe, mogłoby się tylko zmienić na gorsze... seksistowskie teksty mnie nie śmieszą, mocni jesteście tylko on-line. Jak tylko odwracacie się do swoich ukochanych Pań, to każdy z was zdejmuje wirtualną maskę "twardziela". pozdrawiam No ja do swojej ukochanej Pani się nie odwracam, preferuję facetów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molly Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Rafi,a na co jej skuter do jezdzenia po kuchni? Ja tam z chęcią reflektuję na kuchnię o metrażu po którym można poruszać się skuterem :biggrin: Cytuj Realizacja marzeń w toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 .. czyli co ? nie pojeżdżę z plecaczkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepan Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Niwy jeśli masz ochotę to jedziemy! ale odzywaj się już na priv.Nie mam ochoty dostarczać rozrywki, tym którym ten pomysł się nie podoba PS. Dziś skończyłam kurs więc na wiosnę spotykamy się na światłach ;) Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez marcepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Podpytaj Basię kiedy się ustawiła z Yubym i pojeździmy we czwórkę. Zawsze raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Marcepan źle mnie zrozumiałaś! Nie chodziło mi o pomysł! Tylko o sposób jak Panowie pisali... to duża różnica! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) kucze ja też nie widziałem fotki koleżanki Marcepan. Musiałem to napisać (to dla Frezji) Frezja nie denerwuj się, po co Ci to :) Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja się absolutnie nie denerwuję! Ja tylko chciałam zwrócić uwagę na to w jaki sposób ludzie do siebie piszą... Jednak jest to forum publiczne... pozdrawiammiłego latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 A Ja dziś mogę ... tylko samemu nudnawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Sporo tu dziewczyn z podpisami "wkrótce", "będzie" itd. Niwy, ze mną pojeździj ;) Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi