Skocz do zawartości

Wiadro szału z wagonem rewelacji

Greedo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was moje drogie Żuczki :D

Przychodzi taki czas, kiedy zapierdalanie z prędkościami nadświetlnymi nie daje już tyle radości co kiedyś, a na fajery, erłany i całą masę innego tałatajstwa zaczynasz patrzeć z coraz większym znudzeniem. Skansenowy miecz ze śladową ilością hamulców, rachitycznym zawieszeniem, wiotką ramą i monstrualną wagą staje się ideałem. Po krótkim scrollowaniu allegro, wsiadłem z moim przyjacielem w furmankę i pojechaliśmy. Dzień burzowy, pogoda lekko z pupy. Już na miejscu, kiedy zobaczyłem ten wehikuł czasu, wiedziałem że będzie mój. Nie słuchałem za bardzo sprzedającego, który swoją drogą był miłym gościem. Jedynka, ogień, prosta, złodziejski bankomat begieżetu i spowrotem z kasą wracamy, co by móc się testowo przejechać. Urywający dupę, prostujący włosy na jajkach szau, porównywalny jedynie z radością złapania po raz pierwszy gołego cycka, w dodatku nie należącego do mamy. Jedynka, ogień i wracamy do domu po resztę kasy. Droga powrotna - deszcz, jakby całe niebo właśnie postanowiło się zalać na mnie. TIR ochlapuje mi me piękne oczęta, nie chronione przez podniesioną szybkę w kasku z racji zerowej widoczności. Karczew, kolejny raz, zapamiętam na długo z chu**wej drogi i monsunowego deszczu. Nic to, jadę dalej . Po 50 km, zmoczony go gaci, z czerwonymi gałami, otwieram piwo w garażu i podziwiam. Zanabyłem :)

http://p1.bikepics.c...431489-full.jpg

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

cóż powiedzieć... zawsze wydawało mi się że na takich klasykach jeżdżą osoby prezentujące wysoką kulturę osobistą, jednak niestety będę musiała zmienić zdanie... a co do Kolejnego Twojego nabytku "miecza" niech Ci dobrze służy :)

No to zapraszam na Starą Japonię! Okaz jak się patrzy!

Pogratulować!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Silnik nie jest oblazły, tylko to jeszcze przed myjnią i lekkim polerowaniem dekli ;) A stare Suzuki mają rewelacyjną skrzynię.

niwy, Ryba, nie chcę was martwić, ale to jest szybsze o Fazera :D

Szubi, do Twojego Venture jednak nadal mi daleko :D

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S